Telefonla arayıp sipariş verebilirsin pc goatta olmuştu bunda da olma ihtimali varMağazadan alabiliyor muyuz? Bazı stoklar sadece web'e özel oluyor o yüzden sordum. (Ödeme ekranında mağaza teslim seçilmiyor)
Tabi gitmez daha uyguna 3070ti ile var ikinci elde bulunuyor ama sıfır değil o yüzden bu sistem alınır benceAl sata gitmez gibi ama kullanıcı için iyi fiyat
Paylaşım için teşekkürlerINTEL I5 12400F-ZOTAC RTX 3070 Ti GAMING-PRIME H610M-R-500GB M.2-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-ZOTAC RTX 3070 Ti GAMING-PRIME H610M-R-500GB M.2-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Aradım sordum mağazadan alınmıyor malesef, sadece web dediler.Mağazadan alabiliyor muyuz? Bazı stoklar sadece web'e özel oluyor o yüzden sordum. (Ödeme ekranında mağaza teslim seçilmiyor)
neden hocam alsata gitmez2x16 ram yap anakartı da b660 yap yapıştır. Al sata gitmez ama kullanacak varsa güzel sistem bu fiyata
yarını bekleyemedi mi bu vatan pc yetmiyor değiştirecemINTEL I5 12400F-ZOTAC RTX 3070 Ti GAMING-PRIME H610M-R-500GB M.2-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-ZOTAC RTX 3070 Ti GAMING-PRIME H610M-R-500GB M.2-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
çok kâr bırakmaz diye düşünüyorum fiyat aşırı ucuz oha bedava vs düzeyinde değil çünküneden hocam alsata gitmez
Nasıl yetmiyor NASA uzaya ilk çıkardığı rokette kullanılan PC bilmem kaç MB idi size nasıl yetmiyor anlamıyorumyarını bekleyemedi mi bu vatan pc yetmiyor değiştirecem
Gitmez tabi 3070ti sistemlere baktın mi ne kadar ikinci el deneden hocam alsata gitmez
280hz var hocam valorantta fps 170 e düşüyor obs ten video açıp yan ekranda izlerken AŞAğı alınca geçiyorNasıl yetmiyor NASA uzaya ilk çıkardığı rokette kullanılan PC bilmem kaç MB idi size nasıl yetmiyor anlamıyorum
Yalnız o 3070ti ların hepsi mining çıkması, hiçbiri garantili değilNasıl yetmiyor NASA uzaya ilk çıkardığı rokette kullanılan PC bilmem kaç MB idi size nasıl yetmiyor anlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gitmez tabi 3070ti sistemlere baktın mi ne kadar ikinci el de