sanane dostum sanane seni ilgilendirmez istersem 1000000000k yazarım kimsin sen sanane? keyfimin kahyasımısın? hayırdır ya???? @Mehmet Yılmaz dostum sabır ediyorum bu yorumlara ama bir yere kadar bir şey yapın artık lütfen........Ne hakkında uyarı? Yaptığın şeyi sadece metne döktüm ben. Ne eksik ne fazla
"Büyük değeri olan şeyler, ucuza mal olmaz."
Yazmışsın imzana da bazen oluyor demek ki 9000 e alıp 13500 isteyince. Düzenlemeyi ya da silmeyi düşünebilirsin belki imzanı iyi forumlar Con Snow
Edit: 12.999'a çekmiş 500'den vazgeçmiş sağ olsun bu fırsat kaçmaz.
Sıkıntılımısın adam istediği fiyata koyarNe hakkında uyarı? Yaptığın şeyi sadece metne döktüm ben. Ne eksik ne fazla
"Büyük değeri olan şeyler, ucuza mal olmaz."
Yazmışsın imzana da bazen oluyor demek ki 9000 e alıp 13500 isteyince. Düzenlemeyi ya da silmeyi düşünebilirsin belki imzanı iyi forumlar Con Snow
Edit: 12.999'a çekmiş 500'den vazgeçmiş sağ olsun bu fırsat kaçmaz.
sipariş geldikçe toplamıyorlar pc yi pcler zaten stoğa göre önceden hazırlanmış yani birleştirilmiş alsaydınız daha erken gelebilirdiAlıntıyı görüntüle
yav ben montajsiz aldim hala hazirlaniyora gecmedi, montajsiz sistemin daha kisa surede hazirlanip gelmesi gerekmez mi?
hocam işinize bakın lütfen....Konu başlığına bakınca uygun fiyata almış ve bunun mutluluğunu paylaşan bir arkadaş bekledim. Ama gördüğüm ise uygun fiyata alıp pahalı fiyattan satma çabasında olan bir arkadaşa rastladım. Üzücü. Satış yapmak isteyen ilgili yere başlık açmalı bence.
Sayın hocam hem işimize bakıyoruz hem de gerçekleri yazıyoruz. Açtığınız konu başlığı ve içerik alakasız.hocam işinize bakın lütfen....