Neler Yeni

VATAN PC ÖNERİLERİ

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
Dostlar, forumumuzda ve etrafımızda Vatan Bilgisayar’dan alışveriş yapacak ama kararsız kalan ben de dahil olmak üzere bir çok insan var. Burada Vatan’daki OEM hazır sistemlerden öneriler paylaşalım. Şimdiden herkes adına çok teşekkür ediyorum. Sağlıklı günler herkese.

Vatan - OEM Hazır Sistemler: https://www.vatanbilgisayar.com/oem-hazir-sistemler/

Behram

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Abdurrahman
Oem hazır sistemleri çok iyi inceleyip almalısın bir parça bile çok şeyi değiştiriyor.

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oem hazır sistemleri çok iyi inceleyip almalısın bir parça bile çok şeyi değiştiriyor.
Bu yüzden sizlerin yardımına ihtiyacım var :) Çok güzel gördüğüm bir sisteme burada yapılan mantıklı bir negatif yorum beni vazgeçirebiliyor. Forumlarda takıla takıla ben de bir şeyleri anlar oldum ama 1 ayda çok da şey beklememek lazım :)

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vatan'dan alman neyi değiştirecek acaba :D Sana tavsiyem İtopya'dan bakman olacaktır.
Eskişehir’de bayileri olduğu ve yeri geldiğinde yüz yüze derdimizi anlatabileceğimiz birilerinin olması aileme ve bana daha mantıklı geliyor açıkçası :D İtopya konusunda çok fazla şikayet okudum. İncehesap ilk tercihim aslında ama haftalarca kargo beklemekle uğraşmak istemiyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eskişehir’de bayileri olması ve yeri geldiğinde yüz yüze derdimizi anlatabileceğimiz birilerinin olması aileme ve bana daha mantıklı geliyor açıkçası :D İtopya konusunda çok fazla şikayet okudum. İncehesap ilk tercihim aslında ama haftalarca kargo beklemekle uğraşmak istemiyorum :D

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
https://steamcommunity.com/id/EnesYLDRM/
Discord
EnesBey#7603
Eskişehir’de bayileri olduğu ve yeri geldiğinde yüz yüze derdimizi anlatabileceğimiz birilerinin olması aileme ve bana daha mantıklı geliyor açıkçası :D İtopya konusunda çok fazla şikayet okudum. İncehesap ilk tercihim aslında ama haftalarca kargo beklemekle uğraşmak istemiyorum :D
İtopya malesef garanti sürecinde çokta başarılı değil. Benim sistem MD-1 İtopya'dan aldım. PSU'da coilwhine var ama garantiye gönderim diyorum admalar bana 2 ay beklersin diyor. Garanti dışında fiyatları ve kampanyaları on numara ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Süleyman Berk
İtopyayı tavsiye etmem, vatan'da biraz fiyatlar uçuk gibi ama müşteri destekleri 10 numara. 4,5-5K'ya teknobiyotikten de güzel bir sistem alabilirsiniz tavsiye ederim.

Uğur Yıldız

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Uğur Yıldız

Bende senin gibi düşünüyorum ilkten incehesap ya da itopyadan almayı düşündüm sonra vatandan almaya karar verdim kargo ile ve daha sonra sorun oluşursa sürecin daha uzun sürmesini istemediğimden yakınımda ki vatandan almak istiyorum nasipse alıcaz sanada şimdiden hayırlı olsun

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
Bende senin gibi düşünüyorum ilkten incehesap ya da itopyadan almayı düşündüm sonra vatandan almaya karar verdim kargo ile ve daha sonra sorun oluşursa sürecin daha uzun sürmesini istemediğimden yakınımda ki vatandan almak istiyorum nasipse alıcaz sanada şimdiden hayırlı olsun
teşekkür ederim, siz de biz de hayırlısıyla alıp güle güle kullanalım :) vatan sistemleri bana güzel gelmiyor. şubeleri de kapalı uzun süredir. sanırım game garaj aquarius 5an alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,632
Üyeler
163,695
Son üye
ygt1
Top Bottom