🔥İndirim Vatan seçili bilgisayar parçalarına %15 indirim.

9070xt 27ye düş artık!!!!!!!!!!
Zamanında rx5700 ekran kartım vardı. Bana bir daha amd ekran kartı almamaya yemin ettirdi. Sorunlar mutlaka düzelmiştir ama yemini bozamıyorum bundan dolayı nvidiaya para gömüyorum mecburen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangisinden aldın bende 49 inç olanını almayı düşünüyorum şu paylaşılan 360 hz olanını mı
Evet. 27 inç. 49 ne kral ne için kullanıcan

Alma hocam. Expo destekli değil hem de 6400 mhz. Senin alman gereken expo destekli 6000 mhz bir ram.

Kral valla hiç hesapta yokken forumdakiler aklıma girdi oled monitör aldık.. inşallah 5080 e falan yönelmeyiz😂b

Zamanında rx5700 ekran kartım vardı. Bana bir daha amd ekran kartı almamaya yemin ettirdi. Sorunlar mutlaka düzelmiştir ama yemini bozamıyorum bundan dolayı nvidiaya para gömüyorum mecburen

Evet. 27 inç. 49 ne kral ne için kullanıcan
Ben biraz fantastik şeyleri seviyorum genelde hikayeli oyunlar oynuyorum rekabetçi de küçük çoçuklar bizden iyiler 😂😂

Ekler

• IMG_6129.webp
    IMG_6129.webp
    75.8 KB · Hit: 128
Beyler ben yakın zamanda RX 9070 / XT alacağım, aldığım günden sonra %20 indirim olacak kesin size haber veririm :D Ne zaman bir şey alsam 2-3 gün içinde indirime giriyor

Aradığımız lezzette değil ya 27kya 9070xt geliyordu geçenki yüzde 20de
Onu unutun ne bu sene sonu ne de önümüzde ki sene öyle bir şey gelmeyecek. O 1-2 sefere mahsusdu ve sınırlı stok vardı belli bir satın alımdan sonra kodu çoğu ürüne kapattılar yani alan aldı o kadar devamı yok.

En çok da "super serisi geliyor düz modelleri kerizlere iteliyorlar almayın sakın" diyen avellere gülüyorum aynen karşim bak şuan super çıktı :kekw: :kekw:

Millet 27K ya 9070 XT, 25K ya 5070 alırken bu aveller de sanki büyük oyunu çözmüş komplo teorisyenleri gibi almayın Super çıkacak millete iteliyorlar diyorlardı, şuan muhtemelen gerizekalılıklarına yanıp keşke alsaydım diye kafalarını duvarlara vuruyorlardır :kekw::kekw:

Abi
Onu unutun ne bu sene sonu ne de önümüzde ki sene öyle bir şey gelmeyecek. O 1-2 sefere mahsusdu ve sınırlı stok vardı belli bir satın alımdan sonra kodu çoğu ürüne kapattılar yani alan aldı o kadar devamı yok.

En çok da "super serisi geliyor düz modelleri kerizlere iteliyorlar almayın sakın" diyen avellere gülüyorum aynen karşim bak şuan super çıktı :kekw: :kekw:

Millet 27K ya 9070 XT, 25K ya 5070 alırken bu aveller de sanki büyük oyunu çözmüş komplo teorisyenleri gibi almayın Super çıkacak millete iteliyorlar diyorlardı, şuan muhtemelen gerizekalılıklarına yanıp keşke alsaydım diye kafalarını duvarlara vuruyorlardır :kekw::kekw:
Bu satın alım işlerinde her zaman şunu bilirim. Elimde bi şekilde olması hiç olmamasından daha iyidir…

Onu bekle bunu bekle derken süper kartlar çıkacak 😂😂
Valla napsak bilmiyorum aldığım parçaların çalışıp çalışmadığını anlamak için ekran kartını alıp pc yi kurmam da gerekiyor. 3 e 5 e çok bakmayacağım 45 e falan gelirse bu msı alıcam

Valla napsak bilmiyorum aldığım parçaların çalışıp çalışmadığını anlamak için ekran kartını alıp pc yi kurmam da gerekiyor. 3 e 5 e çok bakmayacağım 45 e falan gelirse bu msı alıcam
Kanka daha bendede tonla eksik var işlemci ssd powersupply ekran kartı hiç biri yok😂😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,121
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri