Neler Yeni

🔥İndirim VATAN seçili ürünlerde İNDİRİM! 🔥

Birileri

80+
Hocam Vatandan savunma istendi şuanda savunmasında benim al-sat yaptığımı kanıtlasınlar ama saçma sapan bu adam bilişim firmasında çalışıyor ve bizden ara ara alışveriş yapıyor diye bana söylediği gibi giderse THH onu zaten kabul etmez. Gerçekten böyle bir bilgi elde ediyorsa kanıtlasın ve sunsun THH'ye. THH beni haksız bulsun görelim. Al-sat yapmak da bu arada illegal bir durum değil. Adam alır satabilir ticaretini yapabilir zaten bunun çoğunu yaptığı zaman maliyet tarafından tespit edilir ve vergisini öder. Ama şimdi ben çok ürün kullanan biriyim alıyorum bir süre kullanıp satıyorum. Kapalı kutuda alıp satan bir sürü insan var zaten bunda da illegal bir durum yok. Dediğim gibi çok yapanı zaten maliye tepesine biner vergisini alır. Yasak olan bir durum değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Al sat yapiyorsun yazmışsın beni etiketleyim ona yazdım hocam. Yanlış anladıysam k.bakma da . Ben onu görünce yazdım.
Kurumsal hesaplar boşuna açılmıyor hocam, al sat yapacak insan kurumsal hesap ile alışveriş yapmak zorunda.
Bu arkadaşım yaptığı savunulamaz. 8900e alıp 12000e satacak.

savas82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Savaş YAŞAR
Hocam çok dürüstsen lütfen vatan da siparişler kısmında 2024-2025 diye ayrılmış şekilde görsel atar mısın bakalım kaç siparişin var, kaçı hazır sistem görelim. Ben vatanın kimseyi takip edeceğini sanmıyorum, siz belli ki aşırı abartanlardansınız buraya da tam olarak gerçekleri yansıtmıyorsunuz.

Bak misal 2023 de 1 siparişim var, 2024 de siparişim yok. Paylaşsana şu şekilde görelim. Bizi neden iptal etmiyor bu vatan da seni iptal ediyor?
Al buyur paylaştım ara ara aldığım ürünler bunlar adetli bir tane alım yok. En son aldığım ekran kartı da şikayette de belirttim zaten ilk alımda garanti pay sonra ödeme hatası verdi diye sipariş iptal olacak diye başka kartla alım yaptım ve sonra kendim iptal ettim . Yani boş boş konuşma . Gidip boş hesapdan bana ekran görüntüsü atma . Ayrıca doğru bile olsa sen ürün almıyorsan diye ben ürün alıyorum diye al-satçı yada fırsatçılık yapiyor diye boş yapma. İstiyorsan inanmıyorsan başvuru forumundaki 2 siparişin neden olduğu ile alakalı durumu yazdığım THH başvuru forumu ekran görüntüsünü de atayım. Ayrıca vatan bilgisayara inanmıyorsan websitesi ödeme loglarınız mutlaka vardır eğer yalan söylediğimi ispatlarsanız bakın iptal diye söyledim. Ağızlarını bile açamadılar.
1739269749401.png
1739269407286.png

Kurumsal hesaplar boşuna açılmıyor hocam, al sat yapacak insan kurumsal hesap ile alışveriş yapmak zorunda.
Bu arkadaşım yaptığı savunulamaz. 8900e alıp 12000e satacak.
Hocam Sahibindende kurumsal hesap açmak bu işi kurumsal yapiyorum demek değil. Onu bende yıllık bir bedel ödeyip zaten yapabilirim sende yapabilirsin. Orada bu şekilde yapip satan 100 kişiden 10 tanesi anca fatura kesip satıyordur emin ol. O yüzden bu şekilde satmayı örnek göstermeniz yanlış. Ayrıca adam 8900 e almış 15bine de satabilir ama alıp almamak sana ait sonuçta. 12binde o ürünü de aklı yerinde olan kimse almaz.

Son düzenleme:

Birileri

80+
Al buyur paylaştım ara ara aldığım ürünler bunlar adetli bir tane alım yok. En son aldığım ekran kartı da şikayette de belirttim zaten ilk alımda garanti pay sonra ödeme hatası verdi diye sipariş iptal olacak diye başka kartla alım yaptım ve sonra kendim iptal ettim . Yani boş boş konuşma . Gidip boş hesapdan bana ekran görüntüsü atma . Ayrıca doğru bile olsa sen ürün almıyorsan diye ben ürün alıyorum diye al-satçı yada fırsatçılık yapiyor diye boş yapma. İstiyorsan inanmıyorsan başvuru forumundaki 2 siparişin neden olduğu ile alakalı durumu yazdığım THH başvuru forumu ekran görüntüsünü de atayım. Ayrıca vatan bilgisayara inanmıyorsan websitesi ödeme loglarınız mutlaka vardır eğer yalan söylediğimi ispatlarsanız bakın iptal diye söyledim. Ağızlarını bile açamadılar.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Hocam Sahibindende kurumsal hesap açmak bu işi kurumsal yapiyorum demek değil. Onu bende yıllık bir bedel ödeyip zaten yapabilirim sende yapabilirsin. Orada bu şekilde yapip satan 100 kişiden 10 tanesi anca fatura kesip satıyordur emin ol. O yüzden bu şekilde satmayı örnek göstermeniz yanlış. Ayrıca adam 8900 e almış 15bine de satabilir ama alıp almamak sana ait sonuçta. 12binde o ürünü de aklı yerinde olan kimse almaz.
Mevzu sahibinden de kurumsal hesap açmak değil, böyle vatan gibi büyük firmalar kurumsal hesap açtırır. Satıcıysanız kurumsal hesap ile vatandan satın alım yapabilirsiniz. Sahibinden de açtığınız hesabın bir önemi yok.

savas82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Savaş YAŞAR
Mevzu sahibinden de kurumsal hesap açmak değil, böyle vatan gibi büyük firmalar kurumsal hesap açtırır. Satıcıysanız kurumsal hesap ile vatandan satın alım yapabilirsiniz. Sahibinden de açtığınız hesabın bir önemi yok.
Hocam çoklu alım yapsanız haklısınız kurumsal hesap açıp vatandan ürün alabilrisiniz. Faturayı kurumsal kestirirsiniz. Ben bir üründen 1 tane alıyorsam bunu gelip ticari diye varsayım üretip iptal etme hakkı üretemez. Zaten THH sonucunda bunu da göreceksiniz. Mesela incehesapdan örnek vereyim gaming gecesinde kurumsal fatura kestirmiyor sadece bireysel satış yapiyor. Vatanda böyle bişey var mı ? yok. Adetli bile almak isteyene engelleme yapmıyor. Kendi sitesini sistemini bile düzgün yapamayan bir firmanın yaptığı bir haksızlık bu. Neyse dediğim gibi konuyu çok uzatmak istemiyorum aynı haksızlığa karşılaşanlara sadece yardımcı olmak amacıyla yazmıştım. Bu arada al-satçı muhabetine de ayrıca ayar oluyorum. Adam alır satar bunda kimsenin zoruna gidecek bir durum yok. Alıp almamak sonuçta sana kalmış sattığı ürünü. Adam alıp satıyor diye yasak yada illegal bişey yaptığıda yok. Bunu herkes yapabilir kimse kimseyi tutmuyor . Ayrıca bu forumdaki grupunda adı sıcak fırsatlar herkes fırsatlardan yararlanıp bişeyler alıp kullanıyor yada alıp satabiliyor. Bunu sen kaçırdın alamadın diye başkasına saldırma hakkını sana tanımıyor yani. Neyse daha da yazmayacağım konuyla alakalı herkes alır satar kullanır istediğini yapar. Kimse kimsenin alımına da satımına da karışamaz.

ekrem imaro

80+ Bronze
4060 ne kadardı?

Birileri

80+
Hocam çoklu alım yapsanız haklısınız kurumsal hesap açıp vatandan ürün alabilrisiniz. Faturayı kurumsal kestirirsiniz. Ben bir üründen 1 tane alıyorsam bunu gelip ticari diye varsayım üretip iptal etme hakkı üretemez. Zaten THH sonucunda bunu da göreceksiniz. Mesela incehesapdan örnek vereyim gaming gecesinde kurumsal fatura kestirmiyor sadece bireysel satış yapiyor. Vatanda böyle bişey var mı ? yok. Adetli bile almak isteyene engelleme yapmıyor. Kendi sitesini sistemini bile düzgün yapamayan bir firmanın yaptığı bir haksızlık bu. Neyse dediğim gibi konuyu çok uzatmak istemiyorum aynı haksızlığa karşılaşanlara sadece yardımcı olmak amacıyla yazmıştım. Bu arada al-satçı muhabetine de ayrıca ayar oluyorum. Adam alır satar bunda kimsenin zoruna gidecek bir durum yok. Alıp almamak sonuçta sana kalmış sattığı ürünü. Adam alıp satıyor diye yasak yada illegal bişey yaptığıda yok. Bunu herkes yapabilir kimse kimseyi tutmuyor . Ayrıca bu forumdaki grupunda adı sıcak fırsatlar herkes fırsatlardan yararlanıp bişeyler alıp kullanıyor yada alıp satabiliyor. Bunu sen kaçırdın alamadın diye başkasına saldırma hakkını sana tanımıyor yani. Neyse daha da yazmayacağım konuyla alakalı herkes alır satar kullanır istediğini yapar. Kimse kimsenin alımına da satımına da karışamaz.
Gayet karışır hocam, bireysel kullanıcıymış gibi alım yapıp ürünü satan adama firma dur der. THH kullanıcının sözü üzerine hareket ediyor, satmak için alım yapan adam THH ye doğruyu söyleyip başvursa ürün falan alamaz. Firmalar kurumsala ayrı bireysele ayrı fiyat verir. Ürün alıp satan adam kurumsal alım yapmalıdır. İş biraz etik ve iş ahlakı anlayışına kalıyor. Al sat yapan adam kullanıcının hakkına giriyor.

savas82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Savaş YAŞAR
Gayet karışır hocam, bireysel kullanıcıymış gibi alım yapıp ürünü satan adama firma dur der. THH kullanıcının sözü üzerine hareket ediyor, satmak için alım yapan adam THH ye doğruyu söyleyip başvursa ürün falan alamaz. Firmalar kurumsala ayrı bireysele ayrı fiyat verir. Ürün alıp satan adam kurumsal alım yapmalıdır. İş biraz etik ve iş ahlakı anlayışına kalıyor. Al sat yapan adam kullanıcının hakkına giriyor.
İş ahlakı veya etiklikle falan alakası yok hocam. İşin özü şu sen gezip tozarken adam indirimi görüp alıyor sen alamıyorsun diye zoruna gidiyor sonrada gidip adama saldırıyorsun. Burada sen derken seni kast etmiyorum genel bir tabir olarak söyledim. Çünkü insanlar bu şekilde yapiyor maalesef. Mesela nvidia lansmanında tuf 5090 i sepete ekledim alamadım ama alamadım diye alana adama lanet yağdırmadım veya küfür etmedim. 1 adet zor bela ugraşıp kendime 5080 aldım ve kullanıyorum. Ama adam aldı yada satılığa koydu diye satılığa koyan kimseye küfür etmedim veya lanet okumadım. Buna hakkım yok çünkü kimsenin yok.Al sat yapan adam bu üründen sen alamıyorsan 2 yada fazlasını alıp satar o zaman kullanıcının hakkına girmiş olur. Her vatandaş gibi herkesin en azından 1 tane almaya hakkı var ister alır kullanır ister satar.

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Yusuf Gümüş

ekrem imaro

80+ Bronze

Stayy

80+
Durum tamamen dediğin gibi.. kısaca özetlemişsin dostum eline sağlık. Ürünü uygun fiyattan alıpta kullanıcıya fahiş fiyattan okutmak tamamen kurnazlıktır ki bu forumda da diğer forumlarda da bu tarz insanlar çok sırf bunları kovalıyorlar ve gerekirse tek tek halasının amcasının anasının babasının adına hesap açıp 500-1000 bazen 2000 TL için bu tarz uyanıklıkları yapıp milletin kullanacağı malın önüne engel oluyorlar. Toplumsal bir çürüme mevcut.

Top Bottom