Neler Yeni

🔥İndirim VATAN seçili ürünlerde İNDİRİM! 🔥

Birileri

80+
Vatandan 4060 alanlardan biriyim. Benim ürünüm bugün teslim edilecek. Bu iptal olanlarınki gerçekten al sat yapacak olanlar mı? Yoksa rastgele iptal mi edilmiş? Başka bir yerde harbiden al sat yapacak birinin ürününün iptal edildiği için ağladığını gördüm. Eğer al sat için aldıysanız veya daha önce başka ürünlerde al sat yaptıysanız iyi ki vatan iptal etmiş. Bu dediğimin aksi durumunda olan varsa umarım kartını alır.

savas82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Savaş YAŞAR
Hocam yazınızı benimle de paylaşır mısınız hakkımı aramak istiyorum mağdurum.
Paylaştım özelden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vatandan 4060 alanlardan biriyim. Benim ürünüm bugün teslim edilecek. Bu iptal olanlarınki gerçekten al sat yapacak olanlar mı? Yoksa rastgele iptal mi edilmiş? Başka bir yerde harbiden al sat yapacak birinin ürününün iptal edildiği için ağladığını gördüm. Eğer al sat için aldıysanız veya daha önce başka ürünlerde al sat yaptıysanız iyi ki vatan iptal etmiş. Bu dediğimin aksi durumunda olan varsa umarım kartını alır.
Hocam 1 den fazla alanların iptal edilmesine kimsenin bir şey dediği yok ama 1 tane bile alsanız saçma sapan nedenler üretip iptal ediyorlar. Bana bilişim firmasından çalışıyorum diye iptal ettiler. Önceki siparişlerimde de 1 kere razerin kampanyası vardı 2 tane gamepad tarzı hitbox almıştım ve bir kaç kez web'e özel indirimlerle denk gelen ürünlerden almıştım. Adam diyor senin kayıtlarını inceledik ve bilişim firmasında çalışıyorsun sen ticari alımsın diyor. Ben açıkcası şunu belirteyim Vatan bu ürünü yanlış fiyattan koydu ve iptal etmek için bahane arıyordu. Bakıyor adam birkaç ürün almış ve bilişim firmasında da çalışıyorsa bu ticaridir diyip kafasına göre iptal ediyor. Ben 2 yada fazlası alırım iptal eder ona lafım olmaz ama bu yaptıkları tamamen saçmalık. Hakkımı arayacağım zaten THH yoluyla bu ürünü de alacağıma şüphem bile yok. Bu tip saçma nedenlerle iptali olan kişilerde hakkını arasınlar. Sözüm 2 yada daha fazlası alanlara değil bu arada. Onlar gerçekten ticariye girer çünkü. Kaldı ki vatanın bunun engellemesi lazımdı sen bu kampanyadan yararlandın deyip 2 yada fazlasını aldırmaması gerekiyordu.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mert
Benimde iptal oldu hocam. Bana verdikleri cevap. Adamlar benim çalıştığım işyerini öğrenip bilişim firmasında çalışanım. Siz ticari alım yapmışsınız deyip iptal ettiler. Çok şaşırdım adam çalıştığım firmanın adına kadar fotoğraf attı adresiyle beraber google'den arama yapmışlar :D adama diyorum ben bilişim çalışanıyım diye ürün alamayacak mıyım böyle saçma şey mi olur. Ticari alım değil kendime aldım ürünü dedim ama gene de kurumsal yada bireysel fatura olması bir şeyi değiştirmiyor. Ticari alım yapmışsınız diyor papağan gibi. Neyse zaten THH'ye başvurdum her türlü alacağım o ürünü daha öncede mediamarkt ile yaşamıştım aynı süreci kafasına göre iptal etmişlerdi. Ürünün aynısını aynı paradan 2-3 ay sonra sonuçlanınca aldım. Size de tavsiyem THH'ye başvurun her türlü alırsınız. 2-3 ay bile olsa aynı paradan almanınız büyük bir avantaj oluyor.
DH de de gördüm mesajını, iyi yapmış vatan. Bariz al-satçısın o yüzden iptal etmiş siparişini neden ağlıyorsun ki anlayamadım. Bir de ısrarla 1 tane aldım diye millete algı yapıyorsun. Adamlar sen 1 tane 4060 aldın diye iptal etmiyor zaten bunu sen de iyi biliyorsun, niye millete yalan konuşuyorsun? sürekli hazır sistemleri, indirimde ürünler adetli adetli toplayıp satıyorsun işte kendi ağzınla söyledin ama ısrarla olayı sadece 1 adet 4060 a bağlayıp kendini haklı göstermeye ve mağdur olduğun algısını yaratmaya çalışıyorsun.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
C.S.
Paylaştım özelden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 1 den fazla alanların iptal edilmesine kimsenin bir şey dediği yok ama 1 tane bile alsanız saçma sapan nedenler üretip iptal ediyorlar. Bana bilişim firmasından çalışıyorum diye iptal ettiler. Önceki siparişlerimde de 1 kere razerin kampanyası vardı 2 tane gamepad tarzı hitbox almıştım ve bir kaç kez web'e özel indirimlerle denk gelen ürünlerden almıştım. Adam diyor senin kayıtlarını inceledik ve bilişim firmasında çalışıyorsun sen ticari alımsın diyor. Ben açıkcası şunu belirteyim Vatan bu ürünü yanlış fiyattan koydu ve iptal etmek için bahane arıyordu. Bakıyor adam birkaç ürün almış ve bilişim firmasında da çalışıyorsa bu ticaridir diyip kafasına göre iptal ediyor. Ben 2 yada fazlası alırım iptal eder ona lafım olmaz ama bu yaptıkları tamamen saçmalık. Hakkımı arayacağım zaten THH yoluyla bu ürünü de alacağıma şüphem bile yok. Bu tip saçma nedenlerle iptali olan kişilerde hakkını arasınlar. Sözüm 2 yada daha fazlası alanlara değil bu arada. Onlar gerçekten ticariye girer çünkü. Kaldı ki vatanın bunun engellemesi lazımdı sen bu kampanyadan yararlandın deyip 2 yada fazlasını aldırmaması gerekiyordu.
Almak da kolay değil, zira sepete ekleyip kart bilgilerini girene kadar stok bitiyor. Kaç kampanyayı böyle kaçırdım,sayısını hatırlamıyorum. En sonunda boş verip gidip Mac Air aldım. Oyunla işim olmuyor zaten de bu tip sistemlerin fiyatı uygun olduğundan alıp köşede dursun diye düşündüm.

savas82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Savaş YAŞAR
DH de de gördüm mesajını, iyi yapmış vatan. Bariz al-satçısın o yüzden iptal etmiş siparişini neden ağlıyorsun ki anlayamadım. Bir de ısrarla 1 tane aldım diye millete algı yapıyorsun. Adamlar sen 1 tane 4060 aldın diye iptal etmiyor zaten bunu sen de iyi biliyorsun, niye millete yalan konuşuyorsun? sürekli hazır sistemleri, indirimde ürünler adetli adetli toplayıp satıyorsun işte kendi ağzınla söyledin ama ısrarla olayı sadece 1 adet 4060 a bağlayıp kendini haklı göstermeye ve mağdur olduğun algısını yaratmaya çalışıyorsun.
Neden ağlayım ya ben bilgilendirip insanları haklarını arasınlar diye yazıyorum başka bir sebebi yok. Ben zaten THH ye başvurdum sonucunda bu ürünü alacağım öyle yada böyle. Kendim söylüyorum evet indirimle ürün gelince alıyorum bir kısmını kendim kullanıyorum ve sattığım ürünlerde oluyor bunda illegal yada etik olmayan bir şey yok. Sende alabilirsin imkanların dahilinde. Kimse sana gelip bu konuda hesap soramaz bana da soramaz. Ben 2 yada fazlası almış olsam gelsem burada yazsam sen beni eleştirsen hak veririm sana ama eğer 1 ürün aldıysam sende dahil kimse gelip bana hesap soramaz bunu da kafana yaz. Bu forumda olsun diğer DH'de olsun illaki indirimli ürün görünce alanlar var. Buda bir suç değil. Senin kafanın basmadığı şey şu ben vatandan 1 ürün alamayacak mıyım kendime kullanmak için ürün alamam mı yani ? burada haksızlık yok diyorsan sana bir şey demiyorum. Engeller geçerim. Ben yalan konuştuğum falanda yok ben neyse dh de yazdım burada da yazdım zaten belirli indirimle ürün aldığımı ve gidip de 4-5 tane falan almadım aldığım 2 tane olan tek ürün razer kampanyasında aldığım hitboxdı. Onun harici hazır sistemde 3 tane indirimli üründe 5 tane falan almadım. Yani burada gelip bana karşı algı yapmaya çalışma. Ben 2 yada fazlası alınan kişinin iptali konusunda kimseyi savunmuyorum. Sadece 1 ürün alıpda ürünü saçma sapan nedenlerle iptal edilen kişiler hakkını arasın illaki alacaklar bırakmasın ki bu tip firmalar öyle saçma sapan nedenler üretip ürünleri iptal etme hakkı bulamasınlar diye buraya yazdım yoksa başka bir nedeni yok. Ben buraya yazsam da yazmasam da o ürünü zaten THH kararıyla alacağım emin olabilirsin ondan.

Top Bottom