Neler Yeni

Vatan sistem sizce iptal etmelimiyim

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Bütçe
43000
Beyler şimdi 7500f 4070s olan sistemi 36,500tl ye aldım òzelleştirme yapıp anakartı değiştirecektim fakat unuttum sistem gelince ram ve anakartı satıp güncelleme yapmayı düşünüyorum 6400mhz cl32 ram ve anakartı da b650mk yapınca sistem 41k ya fln gelmiş oluyor sizce ne yapayım iptal edip bekleyebilirim yada yazdıgim gibi yapacagim

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Erdem
Kral benim gibi sende sistem bakıyordun özelleştirme yapamamana üzüldüm ama iptal edip tekrar sipariş etsen stokta var mıdır? Bence adamları ara ya da mail at en kötü dediğin gibi yaparsın.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral benim gibi sende sistem bakıyordun özelleştirme yapamamana üzüldüm ama iptal edip tekrar sipariş etsen stokta var mıdır? Bence adamları ara ya da mail at en kötü dediğin gibi yaparsın.
Aradım da alındıktan sonra yapamayız dediler bakalım kararsızım pc hocası en son 4070s sistem çıkartcaktıda onu çıkartacak mı bilmiyorum iptal etsem bi daha böylesi gelmeme ihtimali de var nakit aldım zaten bendeki karta taksit yokmuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Erdem
Aradım da alındıktan sonra yapamayız dediler bakalım kararsızım pc hocası en son 4070s sistem çıkartcaktıda onu çıkartacak mı bilmiyorum iptal etsem bi daha böylesi gelmeme ihtimali de var nakit aldım zaten bendeki karta taksit yokmuş
Yani hocam şimdi pc hocasının sistemler bence daha kaliteli oluyor ama bir şey diyemem. Bak mesela benim sistemde istediğim anakart ile gelmeyecek az önce mail attım bence bir şey çıkmaz ama sistem içine sindiyse iptal etme.

Ciddi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Umut Özdemir
bende aynı sistemi aldım bugün teslimatı yapılacak kartı B650M-R yaptırdı ısrarla

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
can
Anakart ve ramleri açılmamış paket dahi olsa %30-40 zararına satarsın ikincielde minimum.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Anakart ve ramleri açılmamış paket dahi olsa %30-40 zararına satarsın ikincielde minimum.
Gidip mağazaya sorayım o zaman stok varsa iptal edip yenisini alayım ramde mecbur zarar olacakta anakarta olmasada olur 2 m2 yeri olmasi yeterli benim icin

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Yani hocam şimdi pc hocasının sistemler bence daha kaliteli oluyor ama bir şey diyemem. Bak mesela benim sistemde istediğim anakart ile gelmeyecek az önce mail attım bence bir şey çıkmaz ama sistem içine sindiyse iptal etme.
Vatana gittim internetten aldigimi iptal edip anakartı değistirip aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,231
Üyeler
160,052
Son üye
Kpiser
Top Bottom