🔥İndirim VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
9060xt 16 gb 2k kullanılır mı sizce ?
6900xt kartım vardı arıza yaptı

Öyle olsa sadece ekran kartlarında da yapabilirlerdi indirimi, anakart, ram, ssd, bi çok donanımda var şuan indirim. Bence ya rekabetten aldıkları cezadan ötürü popülerlik kazanmak için yapıyorlar, ya sürümden kazanmak için ya da genel stok azaltma politikası.
Zaten alınacak ürünlerde kod çalışmıyor. Bazılarında ise fiyatı zaten diğer sitelere göre yüksek indirimin bir anlamı kalmıyor.

Az önce ürünün fiyatını indirim kodu ile düşürmüştüm. Sayfayı kapattım. Tekrar açtıktan sonra sepete ekledim ama kodu kullanmaya çalıştığımda fiyat düşmedi. Sanırım saniyelerle üründeki indirimi kaçırdım.

Psularda bu 2 model dikkatimi çekmişti A tier olmaları lazım.Cooler Master B+ tiermiş.

zotac 5070ti sff modelini denedim indirim geçerli 37bin oluyor

Dürüst olalım 22.500'e RX 9070, 23500'e RTX 5070 ve 27K'ya 9070 XT harici inanılmaz fırsatlar değil. Onlar da hemen bitti zaten. Herkese hayırlı olsun iyi günlerde kullanınç

H7 flow rgb 2024 modelini alıcam 6.333 e geliyor kodla alınır mı??
5700x3d rx 6800 sistemim var kasam çok eski ve psu tarafındaki plastik ayağı kırık Aerocool Aero 800 modeli ne dersiniz almaya değermi yoksa daha iyi dediğiniz kasa varmı.
Ilerde am5 veya am6 sisteme geçersemde kasa derdim olmaz

Psularda bu 2 model dikkatimi çekmişti A tier olmaları lazım.Cooler Master B+ tiermiş.
Bu PSU'dan lazım olan varsa ilanım var. Biraz daha düşebilirim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,537
Üyeler
184,323
Son üye
Talha.55415277