❌İndirim Bitti! Vatanda moza ürünlerinde %15 indirim

World kullanıyorum geçen sene çoğu firma 12 taksit bile veriyodu bu zamanlar 6 ay bile zzor sinirim bozuluyor. Nakit kim 28 lira verebilirki şuna. O parayı veren gider her şey dahil moza veya daha iyisini alır yani bence. Birde şimdi iyi güzelde biz türküz knk bizim için 2ç el piyasasıda önemli ldxlls. Evet kullanırız ama elbet yükseltmek yada sıkılınca satmak yeni şeyler denemek isteyecez. O zaman herkes moza biliyor sayılır yada logitech. Bun kaç kişi tercih eder tartışılır. 20-24 lira civarına moza 5 gelirse yapıştırıcam. Yada ilerde dediğin gibi vd6 ya güzel fiyatlar gelirse düşünücem acelem yok daha çok forza 6 için istiyorum bide ets oynuyorum zaten. G29 kullandım almışken adam akıllı alayım diyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direksiyon arkası kulakçık yokmu onda yeter bence atiklik için
evet direksiyondaki shifterlar pratik ama direksiyon çevirirken tutuş açısı bozulduğunda bazen atmak zor olabiliyor

World kullanıyorum geçen sene çoğu firma 12 taksit bile veriyodu bu zamanlar 6 ay bile zzor sinirim bozuluyor. Nakit kim 28 lira verebilirki şuna. O parayı veren gider her şey dahil moza veya daha iyisini alır yani bence. Birde şimdi iyi güzelde biz türküz knk bizim için 2ç el piyasasıda önemli ldxlls. Evet kullanırız ama elbet yükseltmek yada sıkılınca satmak yeni şeyler denemek isteyecez. O zaman herkes moza biliyor sayılır yada logitech. Bun kaç kişi tercih eder tartışılır. 20-24 lira civarına moza 5 gelirse yapıştırıcam. Yada ilerde dediğin gibi vd6 ya güzel fiyatlar gelirse düşünücem acelem yok daha çok forza 6 için istiyorum bide ets oynuyorum zaten. G29 kullandım almışken adam akıllı alayım diyorum.

Direksiyon arkası kulakçık yokmu onda yeter bence atiklik için
Ben şimdiye kadar kullandığım hiç bir ürünü 2. eli için almadım. 2. eli var diye daha az özellikli bi ürüne fazladan para vermem. Moza da alsan 5k altına koyuyorlar yine satamıyorlar (sarı siteye girip bakabilirsin). Bundan 2-3 sene önce kimse Moza'yı da bilmiyordu :) Sim racing ekipmanları pahalı hobiler ülkemiz için. 2. El için alacaksan yine G29 alacaksın ki sırf direksiyonum olsun diye heves edenlere satasın.

Direksiyon arkası kulakçıklar var evet. Aynı zamanda kulakçıkların altında debriyaj olarak kullanılan ekstra kulakçıklar da var. Ralli ve F1 oynayanlar için büyük avantaj o. (VD6 için dedim :D Moza'da sadece vites kulakçıkları var.)

Son düzenleme:
evet direksiyondaki shifterlar pratik ama direksiyon çevirirken tutuş açısı bozulduğunda bazen atmak zor olabiliyor
Yani 900 vs kullanıyorsanız evet ben yarış oyunlarında tek tur kullanıyorum genelde o yüzden

arkadaşlar bende moza r5 sipariş ettim dün bir kaç araştırma yapmıştım ancak vd6 yı yeni gördüm tecrübesi olan arkadaşlar yazmış sizce iptal edip vd 6 ya mı geçeyim sipariş gelmeden ne dersiniz

nasıl bi stok varsa vatanda sat sat bıtıremedıler

arkadaşlar bende moza r5 sipariş ettim dün bir kaç araştırma yapmıştım ancak vd6 yı yeni gördüm tecrübesi olan arkadaşlar yazmış sizce iptal edip vd 6 ya mı geçeyim sipariş gelmeden ne dersiniz
Yani baya konuşuldu kral o konu. Vd6 daha trde deneyen yok sanırım kağıt üstünde daha iyi gibi ama

Hocam indirimdeyken aldıysanız kullanın. Atla deve değil aradaki fark. 2 hafta içinde gelecek VD6. Geldiği zaman ben detaylı incelemesini yapacağım zaten. @BabaVoss7 kağıt üstünde değil hocam inceleme ve kullanıcı yorumlarının hepsini taradım daha iyi kesinlikle :D
İngilizce bilenler okuyabilir.

nasıl bi stok varsa vatanda sat sat bıtıremedıler
Ben de anlamadım hocam :D yeni modeller gelecek ondan stok mu eritiyorlar diye düşündüm ama SimRacing Expo'da bir kaç load cell pedal dışında yeni base de tanıtmadılar.

Hocam indirimdeyken aldıysanız kullanın. Atla deve değil aradaki fark. 2 hafta içinde gelecek VD6. Geldiği zaman ben detaylı incelemesini yapacağım zaten. @BabaVoss7 kağıt üstünde değil hocam inceleme ve kullanıcı yorumlarının hepsini taradım daha iyi kesinlikle :D

Ben de anlamadım hocam :D yeni modeller gelecek ondan stok mu eritiyorlar diye düşündüm ama SimRacing Expo'da bir kaç load cell pedal dışında yeni base de tanıtmadılar.
Tr de dedim zaten bea

yorumlarda birçok sorun yaşayan var galiba pxn ile ben mozadan devam edeceğim galiba inidirimli aldım clutch kit ve fren için bir aparatla beraber vites ile el frenini spardox tan aldım

yorumlarda birçok sorun yaşayan var galiba pxn ile ben mozadan devam edeceğim galiba inidirimli aldım clutch kit ve fren için bir aparatla beraber vites ile el frenini spardox tan aldım
Hocamm :) Bu PXN'in 2 sene önceki seti V12 Lite. Bunu kimseye önermem zaten. İlk Direct Drive setleri olduğu için biraz problemliydi. O videodaki sorunun aynısını ben Moza R3'le yaşadım iade ettim.
Ben VD serilerinden bahsediyorum. Yukarıda attığım da community incelemesi. VD 6 kullanan 20 kişiyle yapmışlar memnun olmayan kimse olmamış.
Siz Moza'dan devam edin evet.

Hayda bütün hevesimi kaçıran ilk video geldi.🥹

Hocamm :) Bu PXN'in 2 sene önceki seti V12 Lite. Bunu kimseye önermem zaten. İlk Direct Drive setleri olduğu için biraz problemliydi. Ben VD serilerinden bahsediyorum. Yukarıda attığım da community incelemesi. VD 6 kullanan 20 kişiyle yapmışlar memnun olmayan kimse olmamış.
Siz Moza'dan devam edin evet.
marka olarak baktım bende eski serilerinde mi sıkıntı vardı sadece bakayım bende biraz daha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,705
Üyeler
187,085
Son üye
winchester1
Geri