Arkadaşlar merhaba,vatandan herkes gibi i3 12100F 2060 sistemi aldım,şehir dışında olduğumdan evdekiler aldı kargoyu.Montajsız istedim hepsi sıfır kutusunda.Hiç açmadan veya kurmadan ellemeden satmayı düşünüyorum.10 bine gider mi ?
hocam siz kaça aldınız?Arkadaşlar merhaba,vatandan herkes gibi i3 12100F 2060 sistemi aldım,şehir dışında olduğumdan evdekiler aldı kargoyu.Montajsız istedim hepsi sıfır kutusunda.Hiç açmadan veya kurmadan ellemeden satmayı düşünüyorum.10 bine gider mi ?
12 den dene bence şansını, gitmezse düşersin bir tıkArkadaşlar merhaba,vatandan herkes gibi i3 12100F 2060 sistemi aldım,şehir dışında olduğumdan evdekiler aldı kargoyu.Montajsız istedim hepsi sıfır kutusunda.Hiç açmadan veya kurmadan ellemeden satmayı düşünüyorum.10 bine gider mi ?
10K ya hemen gider benceArkadaşlar merhaba,vatandan herkes gibi i3 12100F 2060 sistemi aldım,şehir dışında olduğumdan evdekiler aldı kargoyu.Montajsız istedim hepsi sıfır kutusunda.Hiç açmadan veya kurmadan ellemeden satmayı düşünüyorum.10 bine gider mi ?
6600lü sistemler çıkıyor o fiyata hocam 12 çok zor. 10 iyidir bence12 den dene bence şansını, gitmezse düşersin bir tık
Haklısınız 11 ideal olur sanırım, markalar kaliteli çünkü sistemde3060lı 6600lü sistemler çıkıyor o fiyata hocam 12 çok zor.
8 kasımda 2.el bölümüne satılığa koymuşsunuz zaten 11499₺ olarak.Arkadaşlar merhaba,vatandan herkes gibi i3 12100F 2060 sistemi aldım,şehir dışında olduğumdan evdekiler aldı kargoyu.Montajsız istedim hepsi sıfır kutusunda.Hiç açmadan veya kurmadan ellemeden satmayı düşünüyorum.10 bine gider mi ?
Sistem gayet güzel hocam. İstersen ekran kartını upgrade et. Güncel bir kart ile sıkıntı yaşamazsınız. Sistemin diğer parçaları hem performans hem kalite yönünden kötü değil bence.Arkadaşlar merhaba,vatandan herkes gibi i3 12100F 2060 sistemi aldım,şehir dışında olduğumdan evdekiler aldı kargoyu.Montajsız istedim hepsi sıfır kutusunda.Hiç açmadan veya kurmadan ellemeden satmayı düşünüyorum.10 bine gider mi ?