Arkadaşlar merhaba,vatandan herkes gibi i3 12100F 2060 sistemi aldım,şehir dışında olduğumdan evdekiler aldı kargoyu.Montajsız istedim hepsi sıfır kutusunda.Hiç açmadan veya kurmadan ellemeden satmayı düşünüyorum.10 bine gider mi ?
Katılıyorum hatta geçen hafta cumaya gittiğim de bununla ilgili bir şey demişti hoca. Kar yapmak için stok yapan bir kesim için. Ama arkadaş üniversitede olduğunu dile getirmiş.Şu mesajları görünce çok üzülüyorum. İhtiyacı olan kişiler alamıyor. İhtiyacı olmayanlar para peşinde. Neyse yorum yapmayacağım.
2060 kötü mü yani?Sistem gayet güzel hocam. İstersen ekran kartını upgrade et. Güncel bir kart ile sıkıntı yaşamazsınız. Sistemin diğer parçaları hem performans hem kalite yönünden kötü değil bence.
2022 yılı sonu için çokta güçlü bir kart değil.2060 kötü mü yani?
Bence yanlışın var. Alsatçıdan alan adam sınırlı stoktan ürün alacağım diye uğraşmıyor. O sistemi ben de alamadım daha sonra ikinci elini forum üzerinden almaya çalıştım. İlk çıktığındakinden daha az stresliydi. Ayrıca sistem 10kya da fazlaca ucuz. Burada kazan kazan oluyor aslında.Şu mesajları görünce çok üzülüyorum. İhtiyacı olan kişiler alamıyor. İhtiyacı olmayanlar para peşinde. Neyse yorum yapmayacağım.
İ3 12100f işlemci 1900 TL hocam ?13kya satan ben :d 10 bin ne ki. sahibinden sattım bu arada parça parça.
işlemci 3300
ekran kartı 4550
ramler 1000
güç kaynağı 800
anakart 1500
ssd 700
kasa 1200
işlemci ve ekran kartı dolaptan gerisi sahibindenden param güvende ile satıldı.
o zaman sattığın fiyat normal hocam. zaten 12400f li sistemde 10500 tl idi.benim işlemci i5 12400fdi hocam aprdon düzeltmeyi unuttum.
Demek istediğim ben 10,500 e aldım 2500 koydum 13e sattım arkadaşta. en kötü 11,500 e falan satabilir onu demek istedim. tabi tercih meselesi. Parça parça satmak daha kolay oluyor.o zaman sattığın fiyat normal hocam. zaten 12400f li sistemde 10500 TL idi.