Vatandan bugün monıtor aldım iade edebilirmiyim ?

davidk

80+
Reaksiyon skoru
3
Vatandan bugün eve gelirken akşam monıtor aldım.Tavsiyeler üzerine daha iyi monıtor alma fırsatım varmış sebeb bu iade alırlarmı ?

Sana Zorluk çıkartırlar iade almaz o mağaza üstüne soğuk bir su iç geçmiş olsun

Vatandan bugün eve gelirken akşam monıtor aldım.Tavsiyeler üzerine daha iyi monıtor alma fırsatım varmış sebeb bu iade alırlarmı ?
keyfi iade almayabilir vatanla hala dava sürecim devam ediyor

İade edemezsin.
Büyük zorluk çıkartıyorlar iade almamak için mağazalarda.
Online dan satın alıp mağazadan teslim alma şeklinde alsaydın sorgusuz iade ederdin almama şansları yok.

Görüyo musun iki konu açtın canın sıkıldı. Halbuki konu monu açmasan mutlu mutlu monitörü kullanacaktın. İnsanların fikrini olup bitmeden önce al olup bittikten sonra ne lüzumu var. Hatta başkasından hiç onay alma, yorumunu merak etme mutlu mesut yaşa

muhtemelen satın alırken mağazada ürünün kutusunu açıp yalandan ölü piksel testi yaptılar ayak üstü 2 dk, iade almazlar asla sen monitörü geldin beğenip görerek aldın diyerekten. geçmiş olsun artık kullanmaya bak monitörünü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,604
Üyeler
183,146
Son üye
finbye10
Geri