keyfi iade almayabilir vatanla hala dava sürecim devam ediyorVatandan bugün eve gelirken akşam monıtor aldım.Tavsiyeler üzerine daha iyi monıtor alma fırsatım varmış sebeb bu iade alırlarmı ?
Kutusunu açmadıysan git sor ama almak zorunda değiller.Vatandan bugün eve gelirken akşam monıtor aldım.Tavsiyeler üzerine daha iyi monıtor alma fırsatım varmış sebeb bu iade alırlarmı ?
Aynen, genelde kutusu açılmamış, hasar görmemiş ürünlerde müşteri memnuniyeti adına sorun çıkarmadan iade alabiliyorlar.Kutusunu açmadıysan git sor ama almak zorunda değiller.
İade edemezsin.Vatandan bugün eve gelirken akşam monıtor aldım.Tavsiyeler üzerine daha iyi monıtor alma fırsatım varmış sebeb bu iade alırlarmı ?
Görüyo musun iki konu açtın canın sıkıldı. Halbuki konu monu açmasan mutlu mutlu monitörü kullanacaktın. İnsanların fikrini olup bitmeden önce al olup bittikten sonra ne lüzumu var. Hatta başkasından hiç onay alma, yorumunu merak etme mutlu mesut yaşaVatandan bugün eve gelirken akşam monıtor aldım.Tavsiyeler üzerine daha iyi monıtor alma fırsatım varmış sebeb bu iade alırlarmı ?
muhtemelen satın alırken mağazada ürünün kutusunu açıp yalandan ölü piksel testi yaptılar ayak üstü 2 dk, iade almazlar asla sen monitörü geldin beğenip görerek aldın diyerekten. geçmiş olsun artık kullanmaya bak monitörünüVatandan bugün eve gelirken akşam monıtor aldım.Tavsiyeler üzerine daha iyi monıtor alma fırsatım varmış sebeb bu iade alırlarmı ?