Knk kafan mı iyi vatan da iyi sistem satıyor ve kampanyalarında iyiSiparişi sorgula Tahminim 1 Hafta ama Hazır Bilgisayarlar Çok iyi olmuyor Trendypl çok kötü mesela vatanı bilemem ama 120fps bekleme veya Max 120fps alırsın Ortalama- düşük Grafikde
Ho kardeş 1 haftaya gelir merak etmeVatandan hazır sistem aldim ortalama kaaç günde gelir
Mağazadan sipariş verdiyseniz ve mağazadan alacaksanız 3-5 gün. İnternetten ise 1-1.5 hafta falan. Nasıl bir sistem aldınız?Vatandan hazır sistem aldim ortalama kaaç günde gelir
İyi misin...Siparişi sorgula Tahminim 1 Hafta ama Hazır Bilgisayarlar Çok iyi olmuyor Trendypl çok kötü mesela vatanı bilemem ama 120fps bekleme veya Max 120fps alırsın Ortalama- düşük Grafikde
Amd5 5600 rtx4060 b450 anakart falan var bide googleden sipariş verdim kasayı yanlislikla en alttaki 2 fanlı olanı secmisimMağazadan sipariş verdiyseniz ve mağazadan alacaksanız 3-5 gün. İnternetten ise 1-1.5 hafta falan. Nasıl bir sistem aldınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyi misin...
O 2 fanlı olan alman malı bir kasa. Fanlar da 3x120mm değil 2x140mm olması lazım. Daha sezsiz ve kısmen aynı soğutma performansı. H.o. hocam. Baya f/pAmd5 5600 rtx4060 b450 anakart falan var bide googleden sipariş verdim kasayı yanlislikla en alttaki 2 fanlı olanı secmisim Alıntıyı görüntüle
neye göre kötü ve neyi baz alarak fps tahmini veriyorsun aldığın şeyi incelersen kötü mü iyi mi anlarsın zatenSiparişi sorgula Tahminim 1 Hafta ama Hazır Bilgisayarlar Çok iyi olmuyor Trendypl çok kötü mesela vatanı bilemem ama 120fps bekleme veya Max 120fps alırsın Ortalama- düşük Grafikde
Genel olarak Pek iyi olmuyorlar Knk Ben vatana laf atmadım Zaten Anlayarak okusanız anlicaksiniz Olm zaten sen Pcnin Telefonun tabletin özelliklerine bakmadan bir şey alıyorsan haklıyım Yazmaktaneye göre kötü ve neyi baz alarak fps tahmini veriyorsun aldığın şeyi incelersen kötü mü iyi mi anlarsın zaten