Vatandan mağazadan ürün aldım iade alırlar mı?

mağazadan aldığın ürünü açarsan iade edemiyorsun bir şeyi bozuk çıkmadığı sürece ama açılmadıysa da 14 müydü 7 miydi bi süre içinde koşulsuz iade hakkın
Hocam kutuyu açmadım ama az önce
Aldığım mağazadan farklı mağazaya götürdüm iade almadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı mağazaya niye götürmediniz?
Karşıda olduğundan şimdiye karşıya gidiyorum Anadolu yakasına yani

Aynı mağazaya da götürdüm iade almadılar hocam

Merhaba arkadaşlar vatan mağazadan bir ürün aldım ama kutusunu açmadım para iadesi verirler mi geri alırlar mı ürünü?
Iade etme diye uğraşabilirler ama merak etme alırlar zorundalar

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Ama nasıl işte verebilirim almıyorlar 3 tane ayrı mağazaya gittim almadılar alamayız dediler.
iade etmek istediğini söyle de ürünleri alalı ne kadar oldu birde ne aldın ürün olarak ?

• Muhteşem
iade etmek istediğini söyle de ürünleri alalı ne kadar oldu birde ne aldın ürün olarak ?
3 Gün oldu hocam ekran kartı aldım vatana gittim diyor mouse oldaydı iade alırdık ekran kartı olduğu için almıyoruz bence fiyatlardan kaynaklı hep piyasası değişiyor diye almadılar bilerek.

3 Gün oldu hocam ekran kartı aldım vatana gittim diyor mouse oldaydı iade alırdık ekran kartı olduğu için almıyoruz bence fiyatlardan kaynaklı hep piyasası değişiyor diye almadılar bilerek.
tüketici hakem heyetine git seve seve iade alacaklar kimse kimseyi mağdur etme hakkına sahip değildir

• Muhteşem
tüketici hakem heyetine git seve seve alacaklar zorundalar üründe bir zarar yok etiketi açılmamış faturan var daha ne olsun deformede göremedim kutu üstünde valla kazık fiyat olmasa ben alayım dicemde kazık ölüyede verilmez şimdi ürün aciliyet vesaire yoksa :)

• Muhteşem
tüketici hakem heyetine git seve seve alacaklar zorundalar üründe bir zarar yok etiketi açılmamış faturan var daha ne olsun deformede göremedim kutu üstünde valla kazık fiyat olmasa ben alayım dicemde kazık ölüyede verilmez şimdi ürün aciliyet vesaire yoksa :)
Çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun 🙂 sizin aklınızdaki fiyat ne olurdu almak isteseniz?

Çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun 🙂 sizin aklınızdaki fiyat ne olurdu almak isteseniz?
hocam 40-45-50 desen şehir farketmeksizin kapına kadar gelir alırdım ama aşırı ölmüş olur fiyat

• İnanılmaz
Gerçekten de öyle hocam valla yinede düşündüğünüz için teşekkür ederim :)
iade edemezsen mecbur zararına satcan zorunda kalırsa geçmiş olsun şimdiden :D

• Muhteşem
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,655
Üyeler
184,036
Son üye
Harman