Öneri Vatandan önerebilceğiniz bir möitör varmıdır?

bu modeli almayı düşünüyorum genellikle fps tarzı oyunlar oynamayı düşünüyorum fakat paneli kalitelimidir?

Boş yapmak yerine adam gibi araştirsan daha doğru olurmuş adamın kendince sebebleri olabilir internetten almamak için buda kimseyi ilgilendirmez
Bu konunun 1 aylık olması dışında bir sorun yok

bu modeli almayı düşünüyorum genellikle fps tarzı oyunlar oynamayı düşünüyorum fakat paneli kalitelimidir?
Kalitesiz verilmez
https://www.akakce.com/monitor/en-u...dr10-ips-g-sync-gaming-fiyati,2115942778.html bunu al 240 hz ıps

hocam mouse pad hakkında bilgin varmıdır ya yardımcı olsan
Şuan alabileceğin en iyi bu fiyata mousepad bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok daha kaliteli istiyorsan artisan vs tabi onlar epik :D

çok daha kaliteli istiyorsan artisan vs tabi onlar epik :D
bu nasıldır almayı düşünüyorum

bu nasıldır almayı düşünüyorum
Ben kullanmadım yorumlar cok güzel bu ürünle alakalı bende açıkcası beyazını alsam mı diye düşünmüştüm baktığımda yoktu. Razer'de gayet güzel kaliteli esporcularda kullanıyor. yani arada x2 fiyat farkı var ikisinin arasındaki farkı anlayabilir misin bilmiyorum kullanmadığım için eğer bütçen tamamsa alabilirsin hocam

Ben kullanmadım yorumlar cok güzel ama bunlarla alakalı bende açıkcası beyazını alsam mı diye düşünmüştüm baktığımda yoktu. Razer'de gayet güzel kaliteli esporcularda kullanıyor. yani arada x2 fiyat farkı var ikisinin arasındaki farkı anlayabilir misin bilmiyorum kullanmadığım için eğer bütçen tamamsa alabilirsin hocam
sonuç olarak 2side kaliteli karar senin

Son düzenleme:
ASUS VG249QL3A Modeline bakabilirsin gayet iyi ve 180 hz 1 ms Gtog

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,627
Üyeler
192,434
Son üye
IdkOrDoI