Direk para iadesi talep edebilirsiniz kabul etmezlerse THH başvurun her türlü alırsınız. 34 iş günü olmuş beklemeniz hata yasal tamir süresini çoktan geçmiş gelse bile teslim almayın.09/08/2023 tarihinde vatan servise bozulan bilgisayarımı gönderdim garantisi vardı 20 iş günü çoktan geçti arayıp neden gelmedi diyince yapılıyor diyorlar para iadesi veya sıfır bilgisayar alabilir miyim?
Hocam 20 iş günü tam olarak kaç güne takabul ediyor bende servise verdim yaklaşık 1 ay sürer dedi bide galiba bu süre kargoya verdikten sonrami başlıyor yoksa servide vartikdan sonrami başlıyor tam bilmiyorumDirek para iadesi talep edebilirsiniz kabul etmezlerse THH başvurun her türlü alırsınız. 34 iş günü olmuş beklemeniz hata yasal tamir süresini çoktan geçmiş gelse bile teslim almayın.
Hocam garanti tamir süresi en fazla 30 iş günüdür cumartesileride dahil. Sizin tamir için bıraktığınız vatan pc den size verilen teslim formundaki tarihte başlarHocam 20 iş günü tam olarak kaç güne takabul ediyor bende servise verdim yaklaşık 1 ay sürer dedi bide galiba bu süre kargoya verdikten sonrami başlıyor yoksa servide vartikdan sonrami başlıyor tam bilmiyorum
Hocam bana teslim formu vermediler 16 yaşındayım kendi telefonuma kayıt açtırttim biz sisi aricaz dedilerHocam garanti tamir süresi en fazla 30 iş günüdür cumartesileride dahil. Sizin tamir için bıraktığınız vatan pc den size verilen teslim formundaki tarihte başlar
Size herhangi bir kağıt vermediler mi? veya teslim aldıklarına dair mail yada mesaj da olurHocam bana teslim formu vermediler 16 yaşındayım kendi telefonuma kayıt açtırttim biz sisi aricaz dediler
Hayır teslim alırken telime sms olarak bişey attilar ama benim tele sms gelmedi bazen oluyor onay flan yazdım o şekilde verdimSize herhangi bir kağıt vermediler mi? veya teslim aldıklarına dair mail yada mesaj da olur
Telefonumun üzerinden kayıt açtılar gibi bişey yani adam öyle dediSize herhangi bir kağıt vermediler mi? veya teslim aldıklarına dair mail yada mesaj da olur
nasıl kağıt vermezler 17 yaşındayım bana kağıt veriyorlar hatta o kağıt olmadan ben dahi gitsem ürünü alamıyordum garantidenHocam bana teslim formu vermediler 16 yaşındayım kendi telefonuma kayıt açtırttim biz sisi aricaz dediler
Hiç bir kağıt vermediler sms flan attilar onay monay yazdim ama sms gelmedi telde sıkıntı vardınasıl kağıt vermezler 17 yaşındayım bana kağıt veriyorlar hatta o kağıt olmadan ben dahi gitsem ürünü alamıyordum garantiden
ilginçmişHiç bir kağıt vermediler sms flan attilar onay monay yazdim ama sms gelmedi telde sıkıntı vardı
Bana da garip geldi teslim tutanağı vermez olurlar mı nasıl ispatlayacaksın yoksanasıl kağıt vermezler 17 yaşındayım bana kağıt veriyorlar hatta o kağıt olmadan ben dahi gitsem ürünü alamıyordum garantiden
Herhalde kamera kaydı vardır ve Ogün vatana yazdığım onay flan mesajların tarihi 1 gün öncesinde yine mağaza içi bir abiye görüşmüştük sordum abi teli kontrol edelim belki yanlıştır dedim yanlış olsaydi bunların kaydını açamam gönderemem dediBana da garip geldi teslim tutanağı vermez olurlar mı nasıl ispatlayacaksın yoksa
Hocam bana delinen şu biz sizi aricaz kasanizi getireceksiniz bizde servisden gelen malzemeleri tekrar burda toplayacağız internet den almamıştım onuda ekleyeyim aldım mağazaya verdim servise bilemiyorum yarın ararım ozaman veya salıBana da garip geldi teslim tutanağı vermez olurlar mı nasıl ispatlayacaksın yoksa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam vatan pc servis teslim tutanağı diye yazın görsellere bakın size öyle bir tutanak vermeleri gerekir vermedilerse gidin ve isteyin
Hocam internettw okudum kayıt telden bulunabiliyormus veya ben direk aradığım da isim soy isim vererek takip edebiliyor musum sadece ben iade alabiliyormusum fatura olmadığı içinBana da garip geldi teslim tutanağı vermez olurlar mı nasıl ispatlayacaksın yoksa
Hocam vatan pc servis teslim tutanağı diye yazın görsellere bakın size öyle bir tutanak vermeleri gerekir vermedilerse gidin ve isteyin
Hocam gidin servis tamir süresi olan 30 iş günü aşıldığı için iade istiyorum deyin yoksa da servis teslim formumu istiyorum hakem heyetine başvuracağım deyinHerhalde kamera kaydı vardır ve Ogün vatana yazdığım onay flan mesajların tarihi 1 gün öncesinde yine mağaza içi bir abiye görüşmüştük sordum abi teli kontrol edelim belki yanlıştır dedim yanlış olsaydi bunların kaydını açamam gönderemem dedi
Hocam bana delinen şu biz sizi aricaz kasanizi getireceksiniz bizde servisden gelen malzemeleri tekrar burda toplayacağız internet den almamıştım onuda ekleyeyim aldım mağazaya verdim servise bilemiyorum yarın ararım ozaman veya salı
Hocam internettw okudum kayıt telden bulunabiliyormus veya ben direk aradığım da isim soy isim vererek takip edebiliyor musum sadece ben iade alabiliyormusum fatura olmadığı için