stok bitmiş sepete eklenmiyor zatenİ5 12400f ile değiştirmek mantıklı mı sizce, uygun geldi bana fiyatı
O da 8kya çok uygun bu 9k ya daha da uygun şahsen ikisini de aldım güzel sistemlerİtopyanın kalitesini kimse tartışamaz, tartışanda kendini bilmeyendir... İTOPYA güzel sistem çıkartırken övüyorsunuz , VOK sistem ve diğerleri de kötü sistemler değil, ortada emek var sonuçta saygı duyun en azından...
Hayır işi değil ticaret bu. Itopya nın da vaov dedirttiği sistem bu sene göremedim resmen. Mining krizi varken daha iyi sistemler yapıyordu.İtopyanın kalitesini kimse tartışamaz, tartışanda kendini bilmeyendir... İTOPYA güzel sistem çıkartırken övüyorsunuz , VOK sistem ve diğerleri de kötü sistemler değil, ortada emek var sonuçta saygı duyun en azından...
Tm her şey geliyormontaj yapmayi biliyorum, urunlerin sifir kapali kutu gelmesi benim icin daha iyi olur, bir de montajsiz daha hizli geliyor
Altta 2 adet yazıyor rahat ol@Kürşat Kütükçü dostum sipariş'te 1x 8 gb yazıyor bir fikrin varmı yoksa sendedemi aynısı yazıyor
İtopyayı iptal edip bunu alsan daha mantıklı. 10105F 12100F arası çok fark var. 1660ti 2060 arasında %15 fark var.O da 8kya çok uygun bu 9k ya daha da uygun şahsen ikisini de aldım güzel sistemler
sistemsel hata sıkıntı yokBeyler ram 8 diyo
Rtx i açınca fark daha da çokİtopyayı iptal edip bunu alsan daha mantıklı. 10105F 12100F arası çok fark var. 1660ti 2060 arasında %15 fark var.