Böyle boş bir konu açmasına gerek yok, yardıma ihtiyacı olanların konusu aşağıya düşüyor. Fanboy değilim.Ee tamam, konuyu açan arkadaş da ModArt ve Tecnophat'ı haksız görmüştür ve destek çıkmayıp burada dillendirmiştir, olamaz mı?
Her Tecnophat aleyhine açılan konuda bir laf ediyorsun, kim haklı kim haksız benim için önemli değil fakat bu kadar fanboy olma bence adam isterse Tecnophat'ı sever ve ne güzel forum ne güzel kanal diye konu açar, isterse de aleyhine konu açar, her şeye burnunu sokma bence.
Dostum konu ile alakası yok ama sistemin de aldığın performanstan memnun musun? Çok benzer bir sistemi toplamayı düşünüyorum da.Ban konusu olacağını bilmiyordum açıkçası
Ben çok foruma girmiyorum bu aralar fakat bugün 3-4 kere girdim ve her girdiğimde senin birine bu konu ile ilgili bir şeyler söylemenle karşılaştım, fakat haklısın yardım isteyenler anlamında, bundan çook ama çook daha boş konular da var amaBöyle boş bir konu açmasına gerek yok, yardıma ihtiyacı olanların konusu aşağıya düşüyor. Fanboy değilim.
Memnunum kardeşimDostum konu ile alakası yok ama sistemin de aldığın performanstan memnun musun? Çok benzer bir sistemi toplamayı düşünüyorum da.