VDSL altyapı port sorunu

imemircan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
498
Merhabalar, az önce binama vdsl altyapı geldiğini öğrendim. 68 mbps hız alabildiğimi öğrendim. Fakat superonline'ı hız yükseltmesi için aradığımızda port yok diyorlar. Halbuki bizim binada kimse vdsl kullanmıyor yeni geldi yani. Sizce neden olabilir ? Şuan ki hızım 12mbps paket yani adsl.

Buradan bakıp ekran görüntüsü atar mısın?

Buradan bakıp ekran görüntüsü atar mısın?
Buradan sorguladım port var diyor fakat aradığımda kampanya vs. geçiş yapamayız diyorlar.

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    25.8 KB · Hit: 49
Buradan sorguladım port var diyor fakat aradığımda kampanya vs. geçiş yapamayız diyorlar.
Turkcell kendi altyapısı olmayan yerlerde en fazla adsl veriyor. Size o yüzden port yok diyerek yalan söylemişler. Türk telekom altyapısını kullanan firmalara geçerseniz vdsl hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Turkcell kendi altyapısı olmayan yerlerde en fazla adsl veriyor. Size o yüzden port yok diyerek yalan söylemişler. Türk telekom altyapısını kullanan firmalara geçerseniz vdsl hizmetinden yararlanabilirsiniz.
Cidden mi ? superonline'dan kaçınmak lazımmış bazen :D Bide şey sormak istiyorum bu türk telekom müşteri hizmetlerine nasıl bağlanabilirim. Her aradığımda müşteri abone no su vs. istiyor fakat benim aboneliğim yok.

Cidden mi ? superonline'dan kaçınmak lazımmış bazen :D Bide şey sormak istiyorum bu türk telekom müşteri hizmetlerine nasıl bağlanabilirim. Her aradığımda müşteri abone no su vs. istiyor fakat benim aboneliğim yok.
Onu bilmiyorum. Ama turk telekoma geçmenizi önermem, gereksiz pahalı. Netspeed veya Millenicom öneririm.

türk telekoma geçme. Netspeed veya turknet adamdır. 35 paketimden kabloyla 37 alıyorum

Onu bilmiyorum. Ama turk telekoma geçmenizi önermem, gereksiz pahalı. Netspeed veya Millenicom öneririm.
Yaşadığım bölgede arkadaş var bir tane millenicom kullanıyor kendisi memnun değil gerek olsun müşteri hizmetleri gerek olsun hızları. Ama bir diğer arkadaş türk telekom kullanıyor o çok memnun 50mbps 100tl ödüyor biz 12 ye 85 ödüyoruz şuan. Yani pek koymaz gibi gibi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

türk telekoma geçme. Netspeed veya turknet adamdır. 35 paketimden kabloyla 37 alıyorum
Netspeed iyi midir ki ?

Yaşadığım bölgede arkadaş var bir tane millenicom kullanıyor kendisi memnun değil gerek olsun müşteri hizmetleri gerek olsun hızları. Ama bir diğer arkadaş türk telekom kullanıyor o çok memnun 50mbps 100tl ödüyor biz 12 ye 85 ödüyoruz şuan. Yani pek koymaz gibi gibi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Netspeed iyi midir ki ?
Ben kullanıyorum. Memnunum. Geçmek isterseniz davet kodumu verebilirim. 12 ay 5 TL indirim kazanıyoruz ikimizde.

Babama sordum fiyat konusunda sıkıntı yok dedi bayisi olsun daha iyi olur dedi bende karışmadım yüksek ihtimalle ttnet alıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,179
Üyeler
189,042
Son üye
ミ★ LEXUS ★彡
Geri