Vdsl internet önerisi

barisgulz

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar oturuduğum binaya yeni alt yapı geldi
Şuan Superbox kullanıyorum
Superonline VDSL çıkıyor dediler ondan hiç anlamyıorum
Superonline ile Turktelekom arasında kaldım

türknete baktınız mı?
sitesinden sorgulama yapın

Bence kimseye güvenip internet alma bu tamamen şans işi oturduğun yere bağlı ama cayma bedeli olmayanlardan tahmini hız alıp birini seçebilirsin sevmezsen değiştirirsin. Mesela ben Türk telekom kullanıyorum herkesin aksine çok memnunum diğerlerinden çok şikayetçiydim belki sende tam tersi olur.

VDSL bildiğim kadarıyla 50mbit hıza kadar destekliyor. Ben Superonline vdsl kullanıyorum ama fiyat uçuk. Hangi operatörün sözleşme süresi kısa ve fiyatı uygunsa oraya geçmenizi tavsiye ederim. Mesela ben Vodafone a gecmedim çünkü 24 ay taahhüt istiyorlar. Turknet ile de görüşmeniz ayrıca iyi olur.

Superonline varsa millenicom da vardır. Turknet ve millenicom altyapı sorgulaması yapın. Turknet Gigafiber var ise hiç düşünmeden ona başvurun, yoksa da millenicom da gayet güzel olabilir. Etrafta kullanan varsa sorup soruşturmanız da işinize gelebilir zira bölgeden bölgeye internet hizmet kalitesi değişebiliyor.

VDSL bildiğim kadarıyla 50mbit hıza kadar destekliyor. Ben Superonline vdsl kullanıyorum ama fiyat uçuk. Hangi operatörün sözleşme süresi kısa ve fiyatı uygunsa oraya geçmenizi tavsiye ederim. Mesela ben Vodafone a gecmedim çünkü 24 ay taahhüt istiyorlar. Turknet ile de görüşmeniz ayrıca iyi olur.
vdsl de saha dolabına evin ne kadar yakınsa o kadar hız alırsın 80 mbps hız alan arkadaşım var ben 56 mbps alabiliyorum mesela

dostum türknetin sitesinden binanı sorgula eğer altyapısı varsa düşünmeden al bence bende türknet vdsl kullanıyorum uygulamadan olsun telefonla olsun müşteri hizmetleri bence gayet iyi ilgileniyor 10 günlük kesintinin parasını bile almadılar diğer güzel bir yanı fiyat hiç değişmiyor en yüksek mbps ne ise oda 100 lira

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,251
Üyeler
191,052
Son üye
Mert Kantek
Geri