VDSL Modem Önerisi 50 Mbit

Reaksiyon skoru
39
Bütçe
1500
50 mbit alıyorum VDSL modem kullanıyorum . Modemim çok eski ve çok pingim oluyor 400 500 600 civarı artık gına geldi. 1500 TL ye kadar çıkabilirim fiyat performans olursa güzel olur . Önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler .

50 mbit alıyorum VDSL modem kullanıyorum . Modemim çok eski ve çok pingim oluyor 400 500 600 civarı artık gına geldi. 1500 TL ye kadar çıkabilirim fiyat performans olursa güzel olur . Önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler .
Hem dsl destekliyor hem de fiber. Bu sayede fiber internete geçersen de kullanabilirsin

Hocam modem alt katta ben üst kattayım sıkıntı yaratır mı
Sanmıyorum. Güncel iyi bir model. İncelemeleri izleyebilirsin. Bende araştırırken bulmuştum. Satın almadım, listeme kaydetmiştim

keenetic almanıza öneririm

Keenetic öneririm. Bende extra dsl var. Arayüzü,performansı gayet güzel. Eğer alt kat üst kat olayı varsa routerde alabilirsin. Keenetic var routerde de ondanda memnunum.

Bunu öneririm kendim kullanıyorum memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,839
Üyeler
186,800
Son üye
okanyesmen
Geri