Neler Yeni

Öneri VDSL Modem Önerisi Bekliyorum

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Kürşat
Bütçe
5
Kardeşim öğrenci evine çıktı fiber altyapı yoktu, VDSL Netspeed 100mbps bağlanacak, pakette modem yok.
Modem önerisi bekliyorum, router özelliği olsun genellikle kablosuz kullanılacak.
Piyasalarını bilmediğimden bütçe veremiyorum farklı segmentlerde önerebilirseniz sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
881
İsim
Hüseyin
Kardeşim öğrenci evine çıktı fiber altyapı yoktu, VDSL Netspeed 100mbps bağlanacak, pakette modem yok.
Modem önerisi bekliyorum, router özelliği olsun genellikle kablosuz kullanılacak.
Piyasalarını bilmediğimden bütçe veremiyorum farklı segmentlerde önerebilirseniz sevinirim.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
wifi 4 olması tedirgin etmeli mi, wifi 5 vardı sanırım yakın fiyatlara zyxel ve tendanın onlar nasıldır

Mobil operatör (turkcell) çekmiyormuş evde pek, ev interneti de böyle olmasın yani

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,948
İsim
.
Bu modemi 2 sene kullandım 2 sene sonra vaad edilen hızı vermeme sorunuyla değiştirdim.
Eve gelen hız 70 ama modem 15 ini veriyordu değiştirdim düzeldi tavsiye etmem

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Kürşat

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Bu ürüne bakabilirsiniz. Bende aktif olarak kullanıyorum. Memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
881
İsim
Hüseyin
wifi 4 olması tedirgin etmeli mi, wifi 5 vardı sanırım yakın fiyatlara zyxel ve tendanın onlar nasıldır

Mobil operatör (turkcell) çekmiyormuş evde pek, ev interneti de böyle olmasın yani
Kaç yıldır bunu kullanıyorum, bir kere bozuldu değişime gönderdim yenisini yolladılar şu an sağlam. Altyapım 50 Mbps destekliyor ve modem de bu kadar veriyor zaten.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Kürşat
Bu modemi 2 sene kullandım 2 sene sonra vaad edilen hızı vermeme sorunuyla değiştirdim.
Eve gelen hız 70 ama modem 15 ini veriyordu değiştirdim düzeldi tavsiye etmem
siz hangi modele geçtiniz onu da söyleseydiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ürüne bakabilirsiniz. Bende aktif olarak kullanıyorum. Memnunum.
teşekkürler hocam da bi tık tuzlu geldi bir sorun çıkmazsa 1 senesi kaldı zaten biraz daha uygun bir şeyler olsa daha iyi olur

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,948
İsim
.
siz hangi modele geçtiniz onu da söyleseydiniz
Ben ikinci elden 400 TL ye TT modemi aldım çok daha sağlıklı çalışıyor buna göre.
Bunda sürekli kesiliyordu internet zaten tüm hız da gelmiyordu ben Türknetten sanıyordum ilk başta.
Sonra TT geldi kendi cihazlarıyla denediler sorun sıkıntı çıkmadı.Bende işimi görsün diye mahalleden birinden almıştım.

Top Bottom