Öneri VDSL Modem Önerisi ?

Jordison

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
271
Tp-Link W9970 modemim bozuldu.
Yeni VDSL Modem almam gerekiyor.
Yaklaşık 75mbps hız alıyorum.
Almışken fiber desteği olsun istiyorum, belki sonradan altyapı gelirse, yeni modem almayayım boşuna.
Bütçe 2-3k

QOS olması şart.

Almışken fiber desteği olsun istiyorum, belki sonradan altyapı gelirse, yeni modem almayayım boşuna.
Bütçe 2-3k

QOS olması şart.
1 ay önce modemimiz yandı TP-Link VR400 aldım eski modemle 35-40 arası alırken VR400 sabit 70-75 arası hız verebildi, VR40 öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe 2-3k

QOS olması şart.
300Mbp fiber desteğide var.

1 ay önce modemimiz yandı TP-Link VR400 aldım eski modemle 35-40 arası alırken VR400 sabit 70-75 arası hız verebildi, VR40 öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

300Mbp fiber desteğide var.
Sendeki versiyon kaç antenli? Sanırım birden fazla versiyonları var

Benimde fibere gectigim için 9970 modemim boşta kaldı bunu satacagimda piyasası ne bilmiyorum kaça gider bu

Tp-Link Vr400 (v3)
Keenetic Extra Dsl Kn-2112 ( manuel hız ve snr ayarı var)
Merak ettiğiniz konu varsa Keenetic ile ilgi, arkadaşa sorabilirsiniz.
@KYTECHNGAMING
Sanırım KN-2112 Extra DSL'de karar kıldım.
Karar vermemdeki etkin sebepler.
Öncelikle qos ve modemde bir çok ayara izin vermesi. Manuel snr olayı benim için +
Ve temel sebep 1giga desteği varmış bu modelde. Ben araştırırken 100mbps desteği var sanıyordum, fiyatı fazla gelmişti o yüzden. Meğer 2 varyasyonu varmış. 11 le bitende 100mbps, 12 ile bitende giga port eklenmiş. En azından bunu alırsam çok uzun bir süre modem ile ilgili sorun yaşamam diye düşünüyorum. Mesaj için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,345
Üyeler
183,101
Son üye
Ax9ghcz
Geri