Neler Yeni

Vento PSU mu yoksa Cougar mı? ya da başka bir PSU mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Halit Demir
Arkadaşlar yeni bilgisayar alacağım benim için çok önemli. Bu PSU bilgisayar için çok önemliymiş çok araştırdım ama kesin bir sonuç alamadım toplayacağım sistem 34k falan ediyor bütçemi aşmasına rağmen zorlayarak alacağım onun için fiyatıda önemli ama kalitelide olması lazım siz bu fotoğraftakilerden hangisini önerirsiniz? Bana vento için FSP üretiyor çok iyi al dediler ama PSU öneri sitelerinde vento hiç yazmıyor Cougar içinde verimliliği yüksek ve serfitikalı alın diyorlar verimliliğe nasıl bakarım? bütün bunlara yardımcı olursanız çok sevinirim her gün dua ederim size.
1743266831277.png

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eren Bilal Cihan
Arkadaşlar yeni bilgisayar alacağım benim için çok önemli. Bu PSU bilgisayar için çok önemliymiş çok araştırdım ama kesin bir sonuç alamadım toplayacağım sistem 34k falan ediyor bütçemi aşmasına rağmen zorlayarak alacağım onun için fiyatıda önemli ama kalitelide olması lazım siz bu fotoğraftakilerden hangisini önerirsiniz? Bana vento için FSP üretiyor çok iyi al dediler ama PSU öneri sitelerinde vento hiç yazmıyor Cougar içinde verimliliği yüksek ve serfitikalı alın diyorlar verimliliğe nasıl bakarım? bütün bunlara yardımcı olursanız çok sevinirim her gün dua ederim size.
Alıntıyı görüntüle
PSU'yı ayrı alman mümkünse ayrı al kasanın yanında gelen psu'lar pek iyi olmuyor.

Aykut D.

80+ Gold
Caguar ve ventonun psu'lar fena değil fakat vento kasa teneke . Caguar kasanın kaltesini bilmiyorum ama ventodaan kötü değildir caguar tercihim olurdu .

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Halit Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PSU'yı ayrı alman mümkünse ayrı al kasanın yanında gelen psu'lar pek iyi olmuyor.
hazır sistem olduğu için öyle bir tercih yok maalesef.Kafama şey de takıldı 650 watt yeter mi? Toplayacağım sistem 7500f ve 7700xt

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Bay fahare
Ventolar çok kötü dış olarak psular iyi fspnin ürünü tüm korumaları var 12v kanalından 649w veriyor (650w için)

fspdrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ibrahim
Caguar ve ventonun psu'lar fena değil fakat vento kasa teneke . Caguar kasanın kaltesini bilmiyorum ama ventodaan kötü değildir caguar tercihim olurdu .
İncelemelerin hiçbirinde Vento kasa kalitesinin bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Gerçi kötü olsa bile bunu söylemiyorlar. Fanların sesli çalışmasını bile normal bulan YouTuber’lar oldukça fazla

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Halit Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ventolar çok kötü dış olarak psular iyi fspnin ürünü tüm korumaları var 12v kanalından 649w veriyor (650w için)
Kasanın kaliteli olmasının önemi tam olarak ne? birde 650 watt yeterli olur mu 7500f ve radeon 7700 xt var

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
efe araci
Alıntıyı görüntüle
aralarından en iyisi cougar gibi duruyor seçtiklerinin yani.

Aykut D.

80+ Gold

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,158
İsim
baba merhaba
Ben Vento vg15 vg07 vg16 gibi kasalarını kullandım
Rampage, everest, powerboost gibi markalar göre malzeme kalitesi bı tık daha iyi diyebilirim. Bitfenix, antec, thermaltake , fsp kasalar ile aynı kalite de diyebilirim
Kendi deneyim ve görüşüm.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
efe araci
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Halit Demir
bitfenix'in bazı psu modelleri çok iyi oluyor ama işte model belirtilmediği için iyi/kötü diyemiyoruz hazır sistemlerin riski de bu.
bana o modelleri söyleme şansın var mı? ben onları arayıp bilgi almaya çalışayım onlar aramıştı beni sepete ekleyince bir sorunuz var mı diye

Top Bottom