Neler Yeni

Vento PSU mu yoksa Cougar mı? ya da başka bir PSU mu?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,686
İsim
efe araci
bana o modelleri söyleme şansın var mı? ben onları arayıp bilgi almaya çalışayım onlar aramıştı beni sepete ekleyince bir sorunuz var mı diye
bitfenix : BFG , formula ve whisper M , bu modeller iyidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Halit Demir
bitfenix : BFG , formula ve whisper M , bu modeller iyidir.
Biraz sıkboğaz ettim özür dilerim. Benim 7700 xt vs 7500fli sistemim kaç watt harcar 650 watt yeterli olur mu? eğer olmaz derseniz bitfenixin modelini öğrenicem ve onun 750sini alıcam eğer 650 yeter derseniz vento vs caugro arasından birini seçeceğim

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,686
İsim
efe araci
Biraz sıkboğaz ettim özür dilerim. Benim 7700 xt vs 7500fli sistemim kaç watt harcar 650 watt yeterli olur mu? eğer olmaz derseniz bitfenixin modelini öğrenicem ve onun 750sini alıcam eğer 650 yeter derseniz vento vs caugro arasından birini seçeceğim
hiç sorun değil hocam ne özürü dilediğiniz kadar soru sorun problem yok , 650w yeterli olur fakat mümkünse 750w almak daha iyi olur gelecekte problem çekmemek adına.

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Bay fahare
Kasanın kaliteli olmasının önemi tam olarak ne? birde 650 watt yeterli olur mu 7500f ve radeon 7700 xt var
Çok kişi bu detayı önemsemiyor ama anakart yamuluyor hele ağır ekran kartı ile hava soğutma varsa eğiliyor kasa da dandik olunca şekil alıyor ısındıkça genleşiyor eğik kalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Vento vg15 vg07 vg16 gibi kasalarını kullandım
Rampage, everest, powerboost gibi markalar göre malzeme kalitesi bı tık daha iyi diyebilirim. Bitfenix, antec, thermaltake , fsp kasalar ile aynı kalite de diyebilirim
Kendi deneyim ve görüşüm.
Dediğin markaların hiçbirini kullanmadım ama vg16al kasan var 2-3 vida sok taka ekran kartı yeri yalama oldu baktım gamers arena satıcısı zaten fırsatçı olduğundan fiyatlarinı katlamış boş vg16al şuan 2.500 TL aynı paraya corsairin kasası var değmez yani kullanıcısı olarak söylüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Halit Demir
hiç sorun değil hocam ne özürü dilediğiniz kadar soru sorun problem yok , 650w yeterli olur fakat mümkünse 750w almak daha iyi olur gelecekte problem çekmemek adına.
Attığım fotoğrafta 500 tl farkla biftenixin bir modeli var işaretlemedim ama şuan siz önerince bir dikkatimi çekti ama biraz ucuz geldi ventonun 750 wattlık modeli 1000 tl fark iken bitfenixinki dediğim gibi 500 lira sizce sırf 750 watt yapıcam diye bitfenix almam sizce mantıklı olur mu?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,686
İsim
efe araci
Çok kişi bu detayı önemsemiyor ama anakart yamuluyor hele ağır ekran kartı ile hava soğutma varsa eğiliyor kasa da dandik olunca şekil alıyor ısındıkça genleşiyor eğik kalıyor

Dediğin markaların hiçbirini kullanmadım ama vg16al kasan var 2-3 vida sok taka ekran kartı yeri yalama oldu baktım gamers arena satıcısı zaten fırsatçı olduğundan fiyatlarinı katlamış boş vg16al şuan 2.500 TL aynı paraya corsairin kasası var değmez yani kullanıcısı olarak söylüyorum
çubuk ile sabitlemek bile bu sorunu yok ediyor o yüzden çok önemsemeye gerek yok ama evet dediğiniz doğru.

Attığım fotoğrafta 500 tl farkla biftenixin bir modeli var işaretlemedim ama şuan siz önerince bir dikkatimi çekti ama biraz ucuz geldi ventonun 750 wattlık modeli 1000 tl fark iken bitfenixinki dediğim gibi 500 lira sizce sırf 750 watt yapıcam diye bitfenix almam sizce mantıklı olur mu?
mantıklı olur tabi ama işte dediğim gibi modeli çok önemli şimdi dandik 750w alacağınıza orta segment 650w her türlü daha mantıklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Halit Demir
çubuk ile sabitlemek bile bu sorunu yok ediyor o yüzden çok önemsemeye gerek yok ama evet dediğiniz doğru.

mantıklı olur tabi ama işte dediğim gibi modeli çok önemli şimdi dandik 750w alacağınıza orta segment 650w her türlü daha mantıklı.
tamamdır ben modeli öğrenmeye çalışacağım size özelden mesaj yazacağım yardımınız için çok teşekkürler bu arefe gününde bir kardeşinizin hayaline destek oluyorsunuz <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,645
Üyeler
171,073
Son üye
yeniler
Top Bottom