❌İndirim Bitti! Vento VG1 FSP 650W 80+ Kasa 2.899 TL

niye bu kadar gülmüşler :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece PSU 2 bin TL normalde. Bunun niye konusu açılmamış onu anlamadım.

psu olarak ne kullandıklarını göremiyor muyuz

psu olarak ne kullandıklarını göremiyor muyuz
Bir tane arkadaş attı anlam veremedim :)

Konudaki daha güncel bir kasa. Ama farkları yoktur büyük ihtimal.
hocam 2 sorum olucak güncellikten kastınız nedir 2. soru 650w power ile 5600 işlemci takılırken max hangi ekran kartını takarsam pc de zorluk çıkarmaz

hocam 2 sorum olucak güncellikten kastınız nedir 2. soru 650w power ile 5600 işlemci takılırken max hangi ekran kartını takarsam pc de zorluk çıkarmaz
4070super kadar yolu var :)

600w olunca bişi değişir mi ya psu ve kasa ayrı ayrı alıcam ya da bir satılan kasalardan alıcam
Bir kasalardan al. Frisby 600w kasa+psu kullanıyorum 2 yıldır. Rtx 4070ti takılı. Çok defa elektirik gitti geldi hiç bir sorun yaşamadım. Pc kullanmadığım yada kapattığım zaman, arkadaki psu anahtarını kapatırım. Sonra 4 5 defa kasanın açma tuşuna basarım içeride elektirik kalmaması için.

Bir kasalardan al. Frisby 600w kasa+psu kullanıyorum 2 yıldır. Rtx 4070ti takılı. Çok defa elektirik gitti geldi hiç bir sorun yaşamadım. Pc kullanmadığım yada kapattığım zaman, arkadaki psu anahtarını kapatırım. Sonra 4 5 defa kasanın açma tuşuna basarım içeride elektirik kalmaması için.
Tuşa 3-5 sn basılı tutsan da elektrik atar hocam :)

Konudaki yer alan kasadaki PSU, FSP markasına ait. FSP de hatrı geçen kaliteli ürünleri olan bir marka. Örnek olması açısından öneriye sunulan diğer kasa ise oldukça kötü PSU'ya sahip. Bu yüzden iki ayrı kasanın kıyaslanması bile saçma bir durum. O yüzden "hahahaha" atmışlar.

Konudaki yer alan kasadaki PSU, FSP markasına ait. FSP de hatrı geçen kaliteli ürünleri olan bir marka. Örnek olması açısından öneriye sunulan diğer kasa ise oldukça kötü PSU'ya sahip. Bu yüzden iki ayrı kasanın kıyaslanması bile saçma bir durum. O yüzden "hahahaha" atmışlar.
hocam nerden görüyorsunuz içinde ki psu nun ne oldugunu ben ıncelemedım ama gorememıstım

şimdi baktım da ikisi de fsp ye ait olarak gördüm farkı anlayamadım şimdi de

Geri