🔥İndirim FSP CMT580B Siyah E-ATX 1.969 TL

Güzelmiş. Yeni kasa ihtiyacım olsa alırdım tabi bu güzelim varken param olsa yenisine geçmem.

Ekler

• IMG_20250802_215001.webp
    IMG_20250802_215001.webp
    277.9 KB · Hit: 136
ekran kartı düz de takılıyor videoda öyle gözüküyor.

Valla fiyati da kendi de guzel. Alinir.

FSP'yi görünce duygulandım

Hava akışı olarak çok düşündürdü beni ya önde fan olmaması vb.. alttan alması havayı ne dersiniz arkadaşlar almalımıyım ?

Fsp Cut 592 var bende sırf ekran kartını dikey takmak için aldım konudaki model daha iyi ekran kartı kapağa tam yanaşmıyor daha rahat hava alıyor . İhtiyacım olsa alırdım alttan hava alması bence çok sorun değil yinede soğutur özellikle kule tipi fan ile kullanılırsa üst kısımada fan koyulduğunda çok güzel hava akımı olur .

Top mount 420MM radyatör desteği var mı?

Kasa F/P olarak hiç fena değil. Fakat gürültülü ya da CW yapan PSU varsa uzak durun.

Alttan havayı aldığı için yerde kullananlar için uygun değil. Çok fazla toz çeker. Ayrıca güç kaynağı ısısını kasa içine veriyor. Tasarımı iyi olsa zaten bu fiyat olmazdı.

9070xt gibi bir ekran kartınız olsa oyunlarda sistem güç tüketimi 400W ı çok rahat bulur. Güç kaynağı 400W güç sağlarken %85 verimli bir güç kaynağınız varsa kasa içine güç kaynağının verdiği nur topu gibi 70,5W sıcak havanız olur. Fanlar işlemci ve ekran kartını soğutmaya uğraşırken bir de güç kaynağının verdiği ısıyı tahliye etmeye çalışır.

Fiyata aldanmayın başka kasa alın.

Son düzenleme:
Geri