🔥İndirim Vento VG15FE RGB Fanlı 650 W ATX Oyuncu Kasası 3.362TL

İçindeki psu belirtilmemiş fsp 650w hydro varsa fena değil fiyatı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İçindeki psu belirtilmemiş fsp 650w hydro varsa fena değil fiyatı
Soru cevapta yazmışlar fspymiş.

Sıcak fırsatlar ana sayfasında tamamen tesadüfen denk geldiği için yazmak istedim. Göndereceğim link benim ilanımdır. 650w psu beyaz kasa sıfır. Bilgisayarı parça parça toplamak için almıştım ancak henüz diğer parçaları dahi almadan gamegarajdaki 5060 ti sistemi aldığım için ve iade süresi geçtiği için elimde kaldı ve zararına satıyorum düşünenler olursa ilgilenebilir. Dediğim gibi burayı ilan paylaşmak için kullanmıyorum tesadüfen denk geldiği için paylaşmak istedim.

powerboost ürünlere 0 yazsanda aslında 2.el olan parcalar icin pahalı sanki , iyice bi pazarlıkla belki olabilir forumdan görmüssündür c4 derler bu markanın psularına.

Sıcak fırsatlar ana sayfasında tamamen tesadüfen denk geldiği için yazmak istedim. Göndereceğim link benim ilanımdır. 650w psu beyaz kasa sıfır. Bilgisayarı parça parça toplamak için almıştım ancak henüz diğer parçaları dahi almadan gamegarajdaki 5060 ti sistemi aldığım için ve iade süresi geçtiği için elimde kaldı ve zararına satıyorum düşünenler olursa ilgilenebilir. Dediğim gibi burayı ilan paylaşmak için kullanmıyorum tesadüfen denk geldiği için paylaşmak istedim.

İlan payalaşımı refarans paylaşımlar yasak diye biliyorum

İlan payalaşımı refarans paylaşımlar yasak diye biliyorum
Biliyorum zaten o yüzden bir sürü açıklama yaptım paylaşmadan önce. Tamamen tesadüfen ana sayfada bu konuyu görünce belki yararlanmak isteyenler olur diye düşünerek.

Açıklama yapmanız yasağı delmediğiniz manasına gelmiyor. İnanın aynı durumda olan okadar kullanıcı vardır ki...
Konudaki ürüne alternatif ürün olarak paylaştım sıfır ürün çünkü. Başka mağazanın alternatif ürünü gibi. Konularda paylaşılan alternatif ürün linkleri gibi.i düşün. Tek farkı kişisel bir satıcı olması. Yasak olduğunu düşünmüyorum ben çünkü ayrı bir konu açmadım yazdım oraya sebebini. Tabi sen bunların hiç birini şeyapmazsın şimdi çünkü senin odak noktanı çok iyi biliyorum ben bi gıcık olmuşsundur şimdi görünce mesajı kitlenmişsindir o mesaja konu başlığından bağımsız. Ama dediğim gibi ben de kitlendim mevzuaya madem öyle, yaptığımın yanlış olduğunu düşünmüyorum ve mesajımı kaldırmayacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,965
Üyeler
184,707
Son üye
Karakus
Geri