Lorx61
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 836
- İsim
- Kadir
merhaba içimi buraya dökmek istedim kent dinleyenleri. yaklaşık 5-6 aylık ilişkimiz vardı çok seviyordum canımdan dahi çok seviyordum cidden 18 de evlenmeyi düşünüyorduk bunu kimse için yapmazdım asla ama onun için yapmayı bekledim fakat beni aldatana kadar hiç bir şeyden habersiz akşam 11 gibi otururken bundan 3 gün önce "görüntülü konuşalım mı" dedi bende ilk de müsait değilim dedim sesli arasam olur mu dedim "göresim vardı seni" dedi bende bekle o zaman arıyacam dedim neyse. aradım konuştuk bi 5 10 dk normal sonrada bir anda bana "ben bu ilişkide normalde 2dk durmazdım" dedi neden diye sorduğumda bir şey demedi sonra neden böyle diyorsun sevmiyorsan istemiyorsan ayrıl dedim bana verdiği cevap ise "senin üzülmeni istemiyorum" dedi. bende şuanda üzdün zaten dedim sonra ondan bana telefonunun ekranını yansıtmasını istedim fakat 2-3 dk telefondan bir şey yapıp yansıtmayı açtı tüm sosyal medya hesaplarına baktım sonrada telefondaki kişilerine bakmak istedim yansıtmayı kapatıp ismimle seslenip "ne alaka ya" dedi o andan sonra şüphelendim sonra ayrılmak mı istiyorsun dedim "üzülmeyeceksen bitirmek en iyisi" dedi ( o an bu kıza ne oldu içimden diyorum asla böyle değildi beni çok severdi neden şuan böyle yapıyor diye düşündüm ) sonra bir şey diyor musun o zaman dedim kapattım tabi o an ki duyguyla sabaha kadar hiç uyumadım gözlerim çok fenaydı. tik tok sayfasına baktım videosuna daha önceden onu takip eden bir erkek kalpli malpli yorum yapmıştı oda aynı şekilde hemen ss alıp bu muydu sebebi dedim birşeyler saçmaladı bahanesi ise orta okul 5 terk olduğum için bana "sen bana hiç bir gelecek sunmuyorsun" dedi öyle mi dedim evet dedi çok kahroldum o an tüm duygularım karıştı ağzıma geleni söyledim o anki şeyle bu akşama doğru aldığı hediyeyi çöpe atıp fotoğrafını çekip tik tok da yeni hesapla onu etiketliyip paylaştım videonun açıklamasınada "hediyende olması gereken yerde artık Allah yolunu açık etsin" dedim okudunuz için teşekkürler içimi dökmek istedim