İadeyi almak için gsb ye yüklerken kontrol ediyorlar. Sen bunu nasıl böyle ucuza aldın diye sormazlar mı adama?hocam bir şey sorucam aklıma bir fikir geldi mümkün mü bilmiyorum eğer tanıdığınız bir telefoncu varsa diyelim ki a34 modelini almak istiyorsunuz faturayı keserken 9499 TL den fatura kesip geri kalanı elden ödemek daha mantıklı değil mi
Bu fiyat için fazla beklenti değil konuda dediğim gibi ''bu fiyat bandındaki telefonlara kıyasla'' öne çıkan özelliklerini sormuştum. Ben de biliyorum yani hocam ne seviyede olacağını aşağı yukarı.bu fiyatta bu kadar fazla beklentiniz olmamalı Ne kadar ekmek o kadar köfte. Bu fiyattaki kameralardan bir şey beklemeyin çoğunun sensörü aynı ekran konusunda a24 ve gm 24 pro ayrışır diğerlerinden.
güncellik-yazılım desteği ve ekran a24 , ekran-tasarım-depolama-sade temiz arayüz gm24 pro , ses performansı-kaliteli pil (batarya baypas özelliği)- hızlı şarj (67 w) olarak infinix note 30 cihazlarını önerebilirim.Merhabalar, vergi indirimi için henüz geç kalmadıysam 9500 TL altında bir telefon arıyorum. Yakın fiyatlı muadilleri arasında iyi olmasını istediğim birkaç konu var
****NFC
***Kamera
***Pil
***Ekran
**Tasarım
Şimdiden teşekkürler
Hocam NFC olmuyor bu banttaki telefonlarında o yüzden almayacağım halihazırda Redmi Note 11S kullanıyorum bu yüzden değiştireceğimHocam Xiaomi telefon alın onlarda iş görürler
Tecno Camon 20 ve Infinix Note 30 var hocam hangisini önerirsiniztecno camon 20 pro kullanıyorum 9500 aldım indirimde öneririm bu4nu alamazsanız m34 bakın 9500a düşüyor en kötü infinix note 30
a24 ve gm 24 pro arasında kalsam muhtemelen gm24 pro alırdım oda depolama ve ram avantajından dolayı onların dışında dağlar kadar fark yok arada. Bu fiyat bandında tek ekrana önem verirdim ikisinin de ekranı rakiplerine göre güzelBu fiyat için fazla beklenti değil konuda dediğim gibi ''bu fiyat bandındaki telefonlara kıyasla'' öne çıkan özelliklerini sormuştum. Ben de biliyorum yani hocam ne seviyede olacağını aşağı yukarı.
Hocam General Mobile ile ilgili tüm deneyimlerim olumsuzdu 3, 4 defa kullandım bu yüzden tercih etmeyeceğim a24ü düşünüyorum ama teşekkürlera24 ve gm 24 pro arasında kalsam muhtemelen gm24 pro alırdım oda depolama ve ram avantajından dolayı onların dışında dağlar kadar fark yok arada. Bu fiyat bandında tek ekrana önem verirdim ikisinin de ekranı rakiplerine göre güzel
a34 geçmiş zamanda 9499 bandını gördü ama kontrol ettiklerini bilmiyordumİadeyi almak için gsb ye yüklerken kontrol ediyorlar. Sen bunu nasıl böyle ucuza aldın diye sormazlar mı adama?
camon 20 bahsedilmeye değer bir ürün değil 60 hz ekran ve g85 işlemci. Bu fiyatta alabileceğiniz en iyi cihazlar yazdığım üç cihazdırHocam NFC olmuyor bu banttaki telefonlarında o yüzden almayacağım halihazırda Redmi Note 11S kullanıyorum bu yüzden değiştireceğim
Tecno Camon 20 ve Infinix Note 30 var hocam hangisini önerirsiniz
anladım hocam a24 de güzel cihazdır a34 e 9500 TL'ye denk gelirseniz gözünüz kapalı alabilirsinizHocam General Mobile ile ilgili tüm deneyimlerim olumsuzdu 3, 4 defa kullandım bu yüzden tercih etmeyeceğim a24ü düşünüyorum ama teşekkürler
note 30 u ips ekranından dolayı a24 e karşı eledimcamon 20 bahsedilmeye değer bir ürün değil 60 hz ekran ve g85 işlemci. Bu fiyatta alabileceğiniz en iyi cihazlar yazdığım üç cihazdır
Mesaj otomatik birleştirildi:
anladım hocam a24 de güzel cihazdır a34 e 9500 TL'ye denk gelirseniz gözünüz kapalı alabilirsiniz
hocam note 30 da bu fiyat bandındaki diğer modeller gibi klon cihazlardan biri sadece yazılımlar ile süslemişler ve batarya baypas özelliğiyle 67 w şarjı var o kadar, ekran olarak a24 e karşı kaybeder.İnfinix arayüzü nasıldır bilmiyorum ama özellik olarak bu segmentteki telefonları tokatlıyor. İnfinix tercih ederdim. Kullanan biri varsa yazabilir memnun mu, sorunu var mı? Vs.
düz 20 ise önermem 20pro kat kat daha iyi kullanıyorum bunun yerine infinix note 30 samsung m34 gibi modellere bakabilirsiniz gm24 önermem general mobile nedense kalitesiz hissiyat veriyor bana a serisinden de alınacak tek telefon a34 dü oda 9500 a tek sefer amazonda düştü bende kaçırmıştım a24 e çok hakim degilimHocam NFC olmuyor bu banttaki telefonlarında o yüzden almayacağım halihazırda Redmi Note 11S kullanıyorum bu yüzden değiştireceğim
Tecno Camon 20 ve Infinix Note 30 var hocam hangisini önerirsiniz