Neler Yeni

Vergi İndirimli Telefon Önerileri

panda_1

80+
hocam bir şey sorucam aklıma bir fikir geldi mümkün mü bilmiyorum eğer tanıdığınız bir telefoncu varsa diyelim ki a34 modelini almak istiyorsunuz faturayı keserken 9499 TL den fatura kesip geri kalanı elden ödemek daha mantıklı değil mi

SoPlayer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Harun
Realme 9 pro'ya da bakmanızı öneririm hocam.IPS 120 hz ekran 33w şarj nfc desteği mevcut

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Enes Altunışık
hocam bir şey sorucam aklıma bir fikir geldi mümkün mü bilmiyorum eğer tanıdığınız bir telefoncu varsa diyelim ki a34 modelini almak istiyorsunuz faturayı keserken 9499 TL den fatura kesip geri kalanı elden ödemek daha mantıklı değil mi
İadeyi almak için gsb ye yüklerken kontrol ediyorlar. Sen bunu nasıl böyle ucuza aldın diye sormazlar mı adama?

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
bu fiyatta bu kadar fazla beklentiniz olmamalı :D Ne kadar ekmek o kadar köfte. Bu fiyattaki kameralardan bir şey beklemeyin çoğunun sensörü aynı ekran konusunda a24 ve gm 24 pro ayrışır diğerlerinden.
Bu fiyat için fazla beklenti değil konuda dediğim gibi ''bu fiyat bandındaki telefonlara kıyasla'' öne çıkan özelliklerini sormuştum. Ben de biliyorum yani hocam ne seviyede olacağını aşağı yukarı.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Merhabalar, vergi indirimi için henüz geç kalmadıysam 9500 TL altında bir telefon arıyorum. Yakın fiyatlı muadilleri arasında iyi olmasını istediğim birkaç konu var

****NFC
***Kamera
***Pil
***Ekran
**Tasarım

Şimdiden teşekkürler
güncellik-yazılım desteği ve ekran a24 , ekran-tasarım-depolama-sade temiz arayüz gm24 pro , ses performansı-kaliteli pil (batarya baypas özelliği)- hızlı şarj (67 w) olarak infinix note 30 cihazlarını önerebilirim.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Hocam Xiaomi telefon alın onlarda iş görürler
Hocam NFC olmuyor bu banttaki telefonlarında o yüzden almayacağım halihazırda Redmi Note 11S kullanıyorum bu yüzden değiştireceğim
tecno camon 20 pro kullanıyorum 9500 aldım indirimde öneririm bu4nu alamazsanız m34 bakın 9500a düşüyor en kötü infinix note 30
Tecno Camon 20 ve Infinix Note 30 var hocam hangisini önerirsiniz

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Bu fiyat için fazla beklenti değil konuda dediğim gibi ''bu fiyat bandındaki telefonlara kıyasla'' öne çıkan özelliklerini sormuştum. Ben de biliyorum yani hocam ne seviyede olacağını aşağı yukarı.
a24 ve gm 24 pro arasında kalsam muhtemelen gm24 pro alırdım oda depolama ve ram avantajından dolayı onların dışında dağlar kadar fark yok arada. Bu fiyat bandında tek ekrana önem verirdim ikisinin de ekranı rakiplerine göre güzel

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
a24 ve gm 24 pro arasında kalsam muhtemelen gm24 pro alırdım oda depolama ve ram avantajından dolayı onların dışında dağlar kadar fark yok arada. Bu fiyat bandında tek ekrana önem verirdim ikisinin de ekranı rakiplerine göre güzel
Hocam General Mobile ile ilgili tüm deneyimlerim olumsuzdu 3, 4 defa kullandım bu yüzden tercih etmeyeceğim a24ü düşünüyorum ama teşekkürler

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Hocam NFC olmuyor bu banttaki telefonlarında o yüzden almayacağım halihazırda Redmi Note 11S kullanıyorum bu yüzden değiştireceğim

camon 20 bahsedilmeye değer bir ürün değil 60 hz ekran ve g85 işlemci. Bu fiyatta alabileceğiniz en iyi cihazlar yazdığım üç cihazdır :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam General Mobile ile ilgili tüm deneyimlerim olumsuzdu 3, 4 defa kullandım bu yüzden tercih etmeyeceğim a24ü düşünüyorum ama teşekkürler
anladım hocam a24 de güzel cihazdır a34 e 9500 TL'ye denk gelirseniz gözünüz kapalı alabilirsiniz

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Enes Altunışık
İnfinix arayüzü nasıldır bilmiyorum ama özellik olarak bu segmentteki telefonları tokatlıyor. İnfinix tercih ederdim. Kullanan biri varsa yazabilir memnun mu, sorunu var mı? Vs.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
camon 20 bahsedilmeye değer bir ürün değil 60 hz ekran ve g85 işlemci. Bu fiyatta alabileceğiniz en iyi cihazlar yazdığım üç cihazdır :D

anladım hocam a24 de güzel cihazdır a34 e 9500 TL'ye denk gelirseniz gözünüz kapalı alabilirsiniz
note 30 u ips ekranından dolayı a24 e karşı eledim

İnfinix arayüzü nasıldır bilmiyorum ama özellik olarak bu segmentteki telefonları tokatlıyor. İnfinix tercih ederdim. Kullanan biri varsa yazabilir memnun mu, sorunu var mı? Vs.
hocam note 30 da bu fiyat bandındaki diğer modeller gibi klon cihazlardan biri sadece yazılımlar ile süslemişler ve batarya baypas özelliğiyle 67 w şarjı var o kadar, ekran olarak a24 e karşı kaybeder.

Dragonman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ramazan

düz 20 ise önermem 20pro kat kat daha iyi kullanıyorum bunun yerine infinix note 30 samsung m34 gibi modellere bakabilirsiniz gm24 önermem general mobile nedense kalitesiz hissiyat veriyor bana a serisinden de alınacak tek telefon a34 dü oda 9500 a tek sefer amazonda düştü bende kaçırmıştım a24 e çok hakim degilim

Top Bottom