Neler Yeni

Vergi sıkıntısı mı var ?

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
1 araba bana 2 araba devlete hadi yerli araba teşviki için araba vergisi çok dicem de yerli arabamız bile yok bisiklet sürmek için teşvik dicem bisikletler de acayip pahalı yürüyüş için vergi çok dicem yürümek için adam akıllı kaldırım bile yok

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
1 araba bana 2 araba devlete hadi yerli araba teşviki için araba vergisi çok dicem de yerli arabamız bile yok bisiklet sürmek için teşvik dicem bisikletler de acayip pahalı yürüyüş için vergi çok dicem yürümek için adam akıllı kaldırım bile yok
uçalım.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,074
İsim
Mert Can Ergün
elektronik ürünler de trt payi da var yurt dışında insanlar ürünleri ucuza alırken turkiyede çalışan bir insan ucuza alamiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
deniz berke
Arkadalar insanlar vergi diyo devlete 1 tane alıyoruz diyo birkaç örnek gösteririr misiniz ? Verginin çok olduğu birkaç ürün bu nasıl değişebilir.
dostum burda siyaset yapmak yasakmı bilmiyorum ama genede yapmayacağım yoksa malum partiye şu konuda çok sinirliyim herkes gibi
neyse
ülkemizin son 5 yılda ekonomisi çok geriledi ülkenin yapacağı 2 şey vardı 1 üretim onu yapmadığımız için mecburen 2.sini yaptık yani vergi kökledik
son zamanlardada bu kadar gündem olmasının nedeni bu örnek ps5 alırken 110% vergi ödüyorsun yada bebek bezi alırkan ötv(ÖZEL TÜKETİM VERGİSİ) lan bebek ebzi bu nasıl özellll
her neyse saçmalığı anlamışsındır diye umuyorum kötü yönetimle ilgili bir problem genel olarak.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Kardeşim senin o alacağın PS5'i normal bir ekonomide alacağın fiyat çok daha düşük. Vergisiz 4500TL, üstüne bir de dolar kuru bu kadar saçma yüksek değilken hesapla. 1500TL gibi bir fiyata alman lazım o aleti normal bir yaşam şartında. 8500TL veriyorsun.

Top Bottom