Vergimi nasıl ödeyebilirim?

Slayer109

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,576
16 yaşındayım Youtube'da içerik üretmek istiyorum ama Para kazanma özelliğini açtığımda vergimi nasıl ödeyebilirim?

O miktar ne kadar acaba?
yine bildiğim kadarıyla gelirine göre değişiyor diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yinede detaylı bi araştırma yapmak gerek YouTube da bunun hakkında videolar olabilir diye düşünüyorum yada YouTubun bunun hakkında bi bilgi paylaştığı yazı vardır illa

Artık yt geliri vergisi ödenmiş şekilde geliyor diye biliyorum ama bi araştır
Bende araştırıcam zaten sonra vegi kaçakçılığından silivriye gitmeyeyim Soğuktur orası :D

yine bildiğim kadarıyla gelirine göre değişiyor diye biliyorum

yinede detaylı bi araştırma yapmak gerek YouTube da bunun hakkında videolar olabilir diye düşünüyorum yada YouTubun bunun hakkında bi bilgi paylaştığı yazı vardır illa
Bende araştırıcam zaten sonra vegi kaçakçılığından silivriye gitmeyeyim Soğuktur orası :D

Bildiğim kadarıyla vergiler kesilmiş şekilde hakedişin veriliyor. Özellikle gidip vergi dairesine ödeme yapmıyorsun.
bu ülkede vergi vermeme şansın yok
Öyle insanlar tanıyorum ki vergi kaçırmaktan şu an BMW sahibi oldu :) İşi biliyorsan her türlü vergi vermezsin.

Bildiğim kadarıyla vergiler kesilmiş şekilde hakedişin veriliyor. Özellikle gidip vergi dairesine ödeme yapmıyorsun.

Öyle insanlar tanıyorum ki vergi kaçırmaktan şu an BMW sahibi oldu :) İşi biliyorsan her türlü vergi vermezsin.
Ama ortaya çıktığında sorun orda :D

silivriye gitmezsiniz hocam vergiyi öder kurtulursunuz en fazla faiz ödersiniz :D

Geri