benim bilğim para kazanmayı açınca hemen senden vergi almıyolar belli bi miktarda kazanmaya başlayınca alınıyor sanırım16 yaşındayım Youtube'da içerik üretmek istiyorum ama Para kazanma özelliğini açtığımda vergimi nasıl ödeyebilirim?
yine bildiğim kadarıyla gelirine göre değişiyor diye biliyorumO miktar ne kadar acaba?
Bende araştırıcam zaten sonra vegi kaçakçılığından silivriye gitmeyeyim Soğuktur orasıArtık yt geliri vergisi ödenmiş şekilde geliyor diye biliyorum ama bi araştır
yine bildiğim kadarıyla gelirine göre değişiyor diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yinede detaylı bi araştırma yapmak gerek YouTube da bunun hakkında videolar olabilir diye düşünüyorum yada YouTubun bunun hakkında bi bilgi paylaştığı yazı vardır illa
Bende araştırıcam zaten sonra vegi kaçakçılığından silivriye gitmeyeyim Soğuktur orası![]()
bu ülkede vergi vermeme şansın yokBende araştırıcam zaten sonra vegi kaçakçılığından silivriye gitmeyeyim Soğuktur orası
Öyle insanlar tanıyorum ki vergi kaçırmaktan şu an BMW sahibi oldubu ülkede vergi vermeme şansın yok
Ama ortaya çıktığında sorun ordaBildiğim kadarıyla vergiler kesilmiş şekilde hakedişin veriliyor. Özellikle gidip vergi dairesine ödeme yapmıyorsun.
Öyle insanlar tanıyorum ki vergi kaçırmaktan şu an BMW sahibi olduİşi biliyorsan her türlü vergi vermezsin.
Reis youtubeden aylık 500k altı kazancaksan vergisi ödeniyor üstüyse bir sakal at beAma ortaya çıktığında sorun orda![]()
silivriye gitmezsiniz hocam vergiyi öder kurtulursunuz en fazla faiz ödersinizBende araştırıcam zaten sonra vegi kaçakçılığından silivriye gitmeyeyim Soğuktur orası