Ben oturdugum yerden siparis verirsem gelmez mi veya kacak telefon satan bir tanidigim var o pc yi getirtebilirmi?Gümrük kontolünde cihazı kullandığında dair işaretler bırakmanız yeterli. Bilgisayarı kutusundan çıkarıp bir çantaya koymak, jelatinleri çıkarıp elinizde tutmak gibi. Kişisel telefonunuzla yurtdışına çıkabiliyorsunuz değil mi? Aynı şey bilgisayarınızla da olabilir O izlenimi vermek yeterli. Diğer entry içinde evet sizin yerinize başka biri de aynı şeyleri uygulayıp cihazı yurtdışından getirebilir.
Neden? Hani siparisu ben versem amazon veya farkli bir siteden oturdugum yerdsen gelirmi gumruge takilirmi?@XxSlayerxX O kişinin neler yapabileceği hakkımda bilgim yok. Eğer alımı siz yapmıyorsanız sadece tek tavsiyem almayı denemeyin
Ülkedeki fiyatlardan haberiniz yok sanırım. Millet ne yapsın .dbir senmi akıllısın vergisiz pc nasıl alınır diye konu açıyorsan bunca insan enayi bir sen akıllısın bide ciddi ciddi soruyosun ya
Megan Sage hocam.
Tuh ya ben soylicektim
emin ol senden daha çok haberim var ama bunun yolu kaçakçılık değil ancak yurt dışından uygun fiyata getirebilirsin amazon jp den felan bunun başka bir yolu yok bunca insan vergi veriyor bir akıllı sizsiniz sanki en çok vergi siz veriyorsunuz en zor durumda siz siniz siz vergi vermiceksinizÜlkedeki fiyatlardan haberiniz yok sanırım. Millet ne yapsın .d
Mümkün kardeşim gene aynı yol maske bıçak turkcellbayiye girMumkun mu peki kacak telefon getirten bir yerden kacak pc getirtebikiyormuyuz?
Çok dokunaklı filmler çekiyor .Alıntıyı görüntüle
Duygusal film/dizi felan çekiyorlar galiba
Verginin nereye gittiği bilinmiyor ve ülkenin hâlini görünce ihtiyaçlar için kullanılmadığını anlıyorsun zaten. Neden vergi vereyim ki sorusu geliyor insanın aklına. Arkadaş vergisiz derken daha ucuza anlamında söylemeye çalışmış büyük ihtimalle. Yurtdışından ürünü kutusundan çıkarıp getirince vergi almıyorlar. Ondan da bahsetmiş olabilir. Millet ülkede eğlenmeye çalışıyor fakat mümkün değil ne yazık ki. Vergi milletin kazandığı paraya göre alınsa herkes gayet mutlu olur. En çok vergi veren en iyi vatandaş sensin dostum teşekkürler verdiğin vergilerden dolayı. Reis oradan 2 çay atar mısın arkadaşa rica etsem.emin ol senden daha çok haberim var ama bunun yolu kaçakçılık değil ancak yurt dışından uygun fiyata getirebilirsin amazon jp den felan bunun başka bir yolu yok bunca insan vergi veriyor bir akıllı sizsiniz sanki en çok vergi siz veriyorsunuz en zor durumda siz siniz siz vergi vermiceksiniz
Amazon jp?emin ol senden daha çok haberim var ama bunun yolu kaçakçılık değil ancak yurt dışından uygun fiyata getirebilirsin amazon jp den felan bunun başka bir yolu yok bunca insan vergi veriyor bir akıllı sizsiniz sanki en çok vergi siz veriyorsunuz en zor durumda siz siniz siz vergi vermiceksiniz