123kral14
80+ Silver
fiyatlar belli mihayallere kapıldınız gene sizi izlıyorum
fiyatlar belli mihayallere kapıldınız gene sizi izlıyorum
Kendileri milyonluk Mercedeslere Auidilere binsin, iphone 14 pro max alsın sülalesine cari açık olmasın, öğrenci vergisiz pahalı telefon alınca cari açık olsun. Adaletli olmuş bayaTüm Üniversite Öğrencileri faydalanabilecek.
Aylık 10 gb bedava internet imkanı sunulacak
Sadece Türkiye'de üretilen telefonları kapsayacak. Samsung, General Mobile gib, markalar var; Huawei, Apple yok. Üst sınır olacak
Hat ve telefon sahibinin aynı kişi olması gerekecek. Telefon, 2 yıl boyunca başkasına ait bir hat ile kullanılamayacak
Vergisiz Telefon Uygulamasının Detayları Resmen Açıklandı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, üniversite öğrencilerinin vergisiz telefon satın almalarını sağlayacak sistemin detaylarını anlattı.www.webtekno.com
Vergisini ödedin miAldık elhamdülillah reis sağolsun ön kamerası 0.3 MP ama olsun
Alıntıyı görüntüle
Reis sağolsun vergisiz aldıkVergisini ödedin mi
A52 ya da Note 10s sanırımAlınabilecek en iyi telefon hangisi?
ya bir şey kalkacak olacak diyorsa emin ol olur ama olduğuna pişman ettirir bir verir iki alır bir düşürür 10 yükseltir bu adamın huyunu halen çözemediniz miTicari araclardanda otv kalkacakti guya
laptop marka model belli değil dahaLaoptoplara ne oldu?
aynen üst makanlar fiat egeya binip samsung kullanacaktı aynen aynenKendileri milyonluk Mercedeslere Auidilere binsin, iphone 14 pro max alsın sülalesine cari açık olmasın, öğrenci vergisiz pahalı telefon alınca cari açık olsun. Adaletli olmuş baya
Binmesinler demedim ki. 1 makam için 10 tane maybach alıyorlar. 1 makam için 50 arabalık konvoy yapılıyor. 3 5 tane eskort araç yetmiyor mulaptop marka model belli değil daha
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen üst makanlar fiat egeya binip samsung kullanacaktı aynen aynen
ekranlı tuğla desek daha doğru olurona telefon denirse al