Neler Yeni

💚💚 [VERİLDİ] XBOX TÜRKİYE'DEN HEDİYE GAME PASS PC ÜYELİĞİ 💚💚

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
XBOX meh, gamepass baya iyi de 1 kod vermeyi becerememeleri garip. Garip diyorum çünkü çok basit. Sorundan çok başka bir şey var gibi. 80 lirayı aşmayana kadar otomatik ödemede süper bir hizmetti.

emretnar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
emre çetin
Bunlar temsili böyle kişiler KNK çok takma.

Bunlara uygulanacak en iyi tarife bu lan adamlar kendileri ile dalga geçmiş hala Xbot palyaçoluğu yapmaya devam ediyorlar Xbox dünyadaki en rezil oyun şirketlerinde top 5 zirveleri oynuyor bunlar hala rezilliklerini öveme çabasında.
xbox-xbox-series-x.gif

Xbox'ın en yüksek kaliteli işleri bunlar.
craig-1637338543243.jpg

rWZ4B7knqVv5xecxnAZ5zd-768-80.png.webp

2-14.jpg

e68cb2364e5da01efe1b78defecec525

Bu konuyu boşuna açmadım ben.

Aynı şey @emretnar'da Xbot müridi.
Hayatimda ne bi xbox urunu kullandim ne de destekleedim diger forumlarda bu nickle sony tarafinda oldugumu gorursun biraz ararsan bana komik gelen sey sadece 180 tltlik bir seye 21 sayfa yazi yazilmasi elinde sonunda vercek adamlar zaten 21 sayfa boyunca rezillik mi yaziyonuz kanka yani

urn4ga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali Çağan Sağlam
Instagram
r3kt_cakar
Steam
xelinxgov
Discord
urn4ga#8787
Reddit
urn4ga
Versin vermesin bana farketmez. Geçenlerde bedavaya vermişti zaten, 1 ay boyunca boş boş durdu abonelik. Oynayacak oyun yok.
Atomic Heart
Dead by Daylight
Sea of Thieves
Forza Horizon 5
Astroneer
Beğenerek oynadığım 5 oyun

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Atilla
Yani bu saatten sonra verseler ne vermeseler ne

CupOk

80+ Bronze
Atomic Heart
Dead by Daylight
Sea of Thieves
Forza Horizon 5
Astroneer
Beğenerek oynadığım 5 oyun
Atomic heart güzel olabilir
Dead by Daylight epic beleş vermişti
Sea of thieves fikrim yok
FH5 oynadım da sarmadı
Astroneer bilgim yok
Ben doom ve lies of p oynamıştım ve beğenmiştim. Bunlardan başka da ilgimi çeken pek oyun yok açıkcası

Senerr

80+ Bronze
Hala konu başlığı düzelmemiş :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: Xbox'ın yeni yıl rezilliği olarak güncellerse konu sahibi çok iyi olacak.
Illustrations-Clowns.jpg
Konsol tarafında yeterince Xbox ile dalga geçtin sal artık şu mesaj kutusunu da forumu da ya. Konsol tarafında ps tek el olmamalı ama sizin umrunuzda değil. Microsoft'un Türkiye fiyat politikası ile Ps fiyat politikası rakip olamayacak kadar çok farklı yani sadece kendinizi fanboy olarak tanıtırsınız komik değil.

Konuda baştan beri tüm Türkiye'ye bedava gamepass vermek zorundaymış gibi tavırlar var o kodları değistirseler bile bir kesimde çalışacak sonrası kullanamayacak yani herkes faydalanmayi bekliyorsa daha çok bekleriz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,752
Üyeler
163,544
Son üye
1kompozisyon
Top Bottom