sen çok biliyon herhaldeBunlar temsili böyle kişiler KNK çok takma.
Bunlara uygulanacak en iyi tarife bu lan adamlar kendileri ile dalga geçmiş hala Xbot palyaçoluğu yapmaya devam ediyor Xbox dünyadaki en rezil oyun şirketlerinde top 5 zirveleri oynuyor bunlar hala rezilliklerini öveme çabasında.
![]()
Xbox'ın en yüksek kaliteli işleri bunlar.
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu konuyu boşuna açmadım ben.
Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"
Konsol savaşları bitti Xbox bükemediği eli öptü kazanan PlayStation Xbox artık yavaş yavaş konsol sektöründen ayrılıp Sega gibi 3. parti yayıncı oluyor 15 şubat günü yapılan Xbox'ın geleceği ile ilgili iş güncellemesi sunumunda artık tüm Xbox özel oyunlarının PlayStation ve Nintendo konsollarına...forum.donanimarsivi.com
Aynı şey bu da Xbot müridi.
xbox'u ölümüne savunmuşum gibi muamele yapma bana. geldin durduk yere laf ediyorsunKonuyu incele ben artık ilk iki cümlesinde anlıyorum ne olduklarını.
Konsol savaşları bitti Xbox bükemediği eli öptü kazanan PlayStation Xbox artık yavaş yavaş konsol sektöründen ayrılıp Sega gibi 3. parti yayıncı oluyor 15 şubat günü yapılan Xbox'ın geleceği ile ilgili iş güncellemesi sunumunda artık tüm Xbox özel oyunlarının PlayStation ve Nintendo konsollarına...forum.donanimarsivi.com
biz aynı şeyi savunup anlaşamıyoruz herhalde neyse boşverKNK Sen Xbox'ı mı savundun sen dalga geçmiyor muydun niye üzerine alınıyorsun açıklasana.Alıntıyı görüntüle
Xbox ne hediyesi veriyormuş vermemiş olay neXBOX Türkiye video paylaştı, videonun sonunda 2 adet kod bulunuyor. Muhtemelen kodlar tek kullanımlık değil. Kodu şuan Türkiye'den kullanamıyoruz.
DÜZENLEME: ESKİ KODLAR ÇALIŞMADIĞI İÇİN YENİ KOD TEMİN EDECEKLERMİŞ. ŞUAN KİMSE KULLANAMIYOR BEKLİYORUZ...
DÜZENLEME 2: BU KOD HATASI SADECE TÜRKİYE'DE DEĞİL MISIR'DA DA VAR. AYRICA ARABİSTAN VE GÜNEY AFRİKA'DA DA HEDİYE VERİLECEKMİŞ FAKAT SAATİNİ GEÇİRDİLER. YANİ GLOBAL BİR SIKINTI VAR SADECE TÜRKİYE DE DEĞİL.
Ben atacaktım bunun aynısını aynı böyle oldu ben zaten yazdığınız yorumu beğenmişim siz niye üzerinize alındınız ki orada benim söylediğim kişi gayet açık şekilde belli @emretnar olduğu.
Neyse![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
konuyu incele derken benim mesaja alıntı yapmışsın ya bide xbox müridi dedin banaKonuyu incele ben artık ilk iki cümlesinde anlıyorum ne olduklarını.
Aynı şey bu da Xbot müridi.
benim mesajı alıntı yapınca tabi üzerime alınırım ne bilimKNK (Aynı şey bu da Xbot müridi.) demişim sen kime yazdın AKP'limisin diye bunu anlamak bu kadar zor olmamalı
(sen çok biliyon herhalde) yazmışsınız ben de ne demişim.
Konuyu incele ben artık ilk iki cümlesinde anlıyorum ne olduklarını.
yani olayın sizin ile yakından uzaktan alakası yokken garip bir şekilde üzerinize alındınız.Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"