Madridista
80+
- Reaksiyon skoru
- 92
Kesin bişey kimse söyleyemez ama benim şahsi fikrim verilmeyecek.Arkadaşlar bu kod verilecek mi verilmeyecek mi kesin bir şey söyleyebilirmisiniz
Kesin bişey kimse söyleyemez ama benim şahsi fikrim verilmeyecek.Arkadaşlar bu kod verilecek mi verilmeyecek mi kesin bir şey söyleyebilirmisiniz
Kod yokki.Kodu nasıl alabilirim ve hangi video? Bende bu yılbaşı hediyesinden faydalanmak istiyorum.
Bi adam anca bu kadar toxic olabilir başka bir şey demiyeceğim.Gelmezler mi şimdi Xbotcular Xbox aileni mi kaçırdı ney yaptı sana derler şimdi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Microzort![]()
bu gamepass aldıktan sonra gene oyun mu almak mı gerekiyor içindeXBOX Türkiye video paylaştı, videonun sonunda 2 adet kod bulunuyor. Muhtemelen kodlar tek kullanımlık değil. Kodu şuan Türkiye'den kullanamıyoruz.
DÜZENLEME: ESKİ KODLAR ÇALIŞMADIĞI İÇİN YENİ KOD TEMİN EDECEKLERMİŞ. ŞUAN KİMSE KULLANAMIYOR BEKLİYORUZ...
DÜZENLEME 2: BU KOD HATASI SADECE TÜRKİYE'DE DEĞİL MISIR'DA DA VAR. AYRICA ARABİSTAN VE GÜNEY AFRİKA'DA DA HEDİYE VERİLECEKMİŞ FAKAT SAATİNİ GEÇİRDİLER. YANİ GLOBAL BİR SIKINTI VAR SADECE TÜRKİYE DE DEĞİL.
Hayır gerekmiyor gamepass e dahil olan oyunları oynayabiliyorsunbu gamepass aldıktan sonra gene oyun mu almak mı gerekiyor içinde
kurulum gerekiyor değilmi oyunlarınHayır gerekmiyor gamepass e dahil olan oyunları oynayabiliyorsun
Evet kurulum gerekiyorkurulum gerekiyor değilmi oyunların
kusura bakma gamepass ı bilmiyorum da sağolasınEvet kurulum gerekiyor
Hakediyor bu şirkette baksana kaç kişiyi enayi yerine koydu adamlarBi adam anca bu kadar toxic olabilir başka bir şey demiyeceğim.
Hala mı çalışmıyor?