oliveforge99
80+ Silver
Microsoft bir kere de şaşırt be
Kimseye çalışan kod vermeyip sonra da kodu “çalışmayanlara” vereceğiz diyen çakal xbox türkiye seni…En kısa zamanda kodu çalışmayanlara yeni kod temin edeceğiz demiş hayırlısı demek düşer bizede
Gayet normal bişey değil mi? Daha 2 kod vermeyi beceremiyorlar 2 gün oldu ve düzeltme yok. Ne zaman halledicekler belli değilBazen sadece nankör olunduğunu düsünüyorum adamlaar halledicez diyip sadece 15 saat geçmesine rağmen hala verilmedi diye başlık açılmış ISJSJSNSNW
Kanka kod dagitilirken alma o zaman madem bu sirketten bi kadar memnun degilsin kullanma aboneligini ne diyosunGayet normal bişey değil mi? Daha 2 kod vermeyi beceremiyorlar 2 gün oldu ve düzeltme yok. Ne zaman halledicekler belli değil
bu ne kadar saçma bir yaklaşım? Kullandığın şirketin yaptığı her şeyi beğenmek zorunda mısın? Aptalca bir şey yaptıklarında eleştirmeyecek misin? Vardır bir bildikleri mi diyeceksin?Kanka kod dagitilirken alma o zaman madem bu sirketten bi kadar memnun degilsin kullanma aboneligini ne diyosun
Kullandığım şirketi eleştirmeyeceksem ne anlamı var? Ve o şirketin herşeyini beğenmek zorunda değilimKanka kod dagitilirken alma o zaman madem bu sirketten bi kadar memnun degilsin kullanma aboneligini ne diyosun
Begenmek zorunda degil bende begenmiyosan niye kullanıyosun diyorum kankaKullandığım şirketi eleştirmeyeceksem ne anlamı var? Ve o şirketin herşeyini beğenmek zorunda değilim
akpli misin merak ettim deBegenmek zorunda degil bende begenmiyosan niye kullanıyosun diyorum kankaaynı epic gamesten ucretsiz oyun alip neden rdr2 vermediler demek gibi