BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
0 öneriniz yok mu?@BaşaramadıkAbi etiketlediğin için teşekkür ederim. İkinci el Samsung Galaxy S8 bakabilirsiniz.
Bu bütçede 0 cihaz pek iyi olmaz, bütçenizi artırıp TCL 10L alabilirsiniz.0 öneriniz yok mu?
büyüğüm kullanacak 2 katı fiyata çıkmaya gerek yokBu bütçede 0 cihaz pek iyi olmaz, bütçenizi artırıp TCL 10L alabilirsiniz.
Niye ısrar ediyorsun ?büyüğüm kullanacak 2 katı fiyata çıkmaya gerek yok
başlıktaki 2 telefondan hangisi daha iyidir ya da o civarda öneriniz var mı
O paraya alacağınız sıfır telefondan hayır gelmez
Alıcak olan sen değilsin neden israr ediyorsunda diyemezsin o alıcının kararı.Niye ısrar ediyorsun ?
Sana kızgın attım diye hemen çıldırma önce dur bi düşün bakalım niye kızgın atmışım.Alıcak olan sen değilsin neden israr ediyorsunda diyemezsin o alıcının kararı.
Bende sana yazdığın cevaptan kızgın attım. Kızgın attığın için bende sana kızgın atarsam forumda olmazdım.Sana kızgın attım diye hemen çıldırma önce dur bi düşün bakalım niye kızgın atmışım.
Adam konunun ilk başına yazmış bütçeyi daha okumadan gelio bütçe ne diyosun.
Ee arkadaş da aynısını demiş ama kızgın yiyen benim.Bende sana yazdığın cevaptan kızgın attım. Kızgın attığın için bende sana kızgın atarsam forumda olmazdım.
Bu bütçede 0 cihaz pek iyi olmaz
herhangi bi önerin yoksa başka konulara bakabilirsin dostumNiye ısrar ediyorsun ?
1000tlHocam bütçeniz ne kadar