Çözüldü✓ VG258QR monitörde Ölü Piksel ve Görünen Pikseller

Git hocam vur masaya emaneti kes raconu dhdhdjdkskdbfi illaki iade almak zorundalar 5 gün hakkın var diye biliyorum
bende öyle biliyordum birebir aynı monitör mağazadan aldım, ölü piksel çıkıp gittiğimde dedi ki öyle BİR HAKKIN YOK servise göndereceğim 23 işgünü içinde döneceğiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attım hocam konuda var 2 adet foto

Kader ortağım @dtyaso da gelmiş konuya :/
takipteyim ortağım seni umarım çözeceğiz hep beraber.

bende öyle biliyordum birebir aynı monitör mağazadan aldım, ölü piksel çıkıp gittiğimde dedi ki öyle BİR HAKKIN YOK servise göndereceğim 23 işgünü içinde döneceğiz.
Hocam itopyada öyle ggtr de de öyle diye biliyorum gerisiyle alakam yok 🤔🤨

takipteyim ortağım seni umarım çözeceğiz hep beraber.
Hocam vatandan fahiş fiyat + yardımcı olmuyorlar ben olsam tercih etmem o mağazayı

Işık sızması da varsa seve seve alacak herhalde değil mi? Hem ölü piksel hem ışık sızması daha dakika 1 gol 1, 2 gün olmuş şunun şurasında. Inşallah yani skdhakajdb
Evet eşek gibi alması lazım dediğim gibi tüketici heyet kurulunda kusurlu mal olarak bilinir

20 yıllık monitörde bunlar yok geçmiş olsun Felaket olmuş monitör iade et düşünmeden hocam.Kusur bildiğin bu

Geri