Sabahın 10unda vatanın kapısına dikildim, beraber çalıştığım iş arkadaşıma kapılar kapalıyken resim attım olaydan haberi vardı zaten. Teknik servisle konuşmaya çıktım tekrardan geçiştirdi ve gönderdi beni. Dış kapıda iş arkadaşımı gördüm( kendisi nüfuzlu biri) dedi gel beraber girelim. Müdüre çıktık derdimizi anlattık. Kendisi anlayışla karşıladı ölü pikselin ayıplı mal olduğunu kesinlikle iade değişen yapılacağını belirtti. Farkında olduğumu fakat gereksiz yere bekletildiğimi söyleyip çıktım. 1 saat içinde iadeniz kabul olmuştur diye mesaj geldi. Tekrar mağazaya gittiğimde değiştirmek için ürün tanıtıldı. Para iadesi isterseniz servise gideceği söylendi. İade isteyip işlemler yapıldığında 1-10 gün arasında iadenin yapılacağını söylediler. Direk iade alındı, servis vs uğraşmadım.
Sonuç olarak iliklerine kadar yozlaşmış bir ortamda yaşıyoruz, vatan bilgisayar gibi bir yerde bile adam bulmadan, Güler yüz anlayışlı bir ifade ile iş yapılmıyor. Yada mağaza mağaza gezerek o anlayışlı kişiyi aramak zorunda kalıyoruz. Bence bu vatanın problemi de değil, nereye gitsek aynı durum. Özelmiş devlet dairesiymiş bir farkı yok.
Sonuç olarak iliklerine kadar yozlaşmış bir ortamda yaşıyoruz, vatan bilgisayar gibi bir yerde bile adam bulmadan, Güler yüz anlayışlı bir ifade ile iş yapılmıyor. Yada mağaza mağaza gezerek o anlayışlı kişiyi aramak zorunda kalıyoruz. Bence bu vatanın problemi de değil, nereye gitsek aynı durum. Özelmiş devlet dairesiymiş bir farkı yok.