Varmi önerebileceginiz monitör güzel 2k 27", olma şartıyla 15k bütçe var az biraz artabilir duruma göreGerçek 10 bit monitörler çok pahalı bu tür monitörler gerçek 10 bit degil bence
Hocam merhaba bunu duyunca vazgeçtim almaktan aslında kısmen sizin önereceğiniz 2k 27" monitor varmı minimum 165hz renk kalitesi iyi olsun mümkünse bu bahsettiğiniz sorun olmasınEvet ben monitörü kullanıyorum 144hz üstünde 8bit + titremeli moduna geçiyor. Teknik kısmını bilmiyorum ancak görüntüde aman aman bir değişiklik olmuyor. Ben genel olarak monitörden memnunum öneririm.
Varmi önerebileceginiz monitör güzel 2k 27", olma şartıyla 15k bütçe var az biraz artabilir duruma göre
Post automatically merged:
Hocam merhaba bunu duyunca vazgeçtim almaktan aslında kısmen sizin önereceğiniz 2k 27" monitor varmı minimum 165hz renk kalitesi iyi olsun mümkünse bu bahsettiğiniz sorun olmasın
Anladım tuf daha işime yarar gibi buna kıyasla sağa sola döndürme işime yarayabilir![]()
LG UltraGear 27GR83Q-B Monitör
LG UltraGear 27GR83Q-B Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
DCI p3 oranı daha iyi
Bahsettiğiniz sorun bunda var mı bilmiyorum ama o sorunu her monitörde rastlarsınız diye düşünüyorum yüksek hızda 10bit veren paneller çok çok çok pahalıdır
Doğru olabilir sisteminiz güçlü ise 4k alsanız daha iyi renk olarakAnladım tuf daha işime yarar gibi buna kıyasla sağa sola döndürme işime yarayabilir
Anladım ozaman dediğiniz model en mantıklısı suanYok hocam 2k yı zor taşıyor
Hocam birde yuksek hz dede 10 bit kalan monitör bildiğiniz varmı iyi fiyatina bakmak için birde monitor kullandığınız genel olarak nasıl ben fps ve hikaye oyunları oynuyorum fakat genel olarak günüm lol valorant vs oynayarak geçiyor iyi mi? düşününce şimdi o kadar para verip 10 bit ve flickrr free kullanamamsk garip geliyorAnladım ozaman dediğiniz model en mantıklısı suan
Hocam yüksek Hz de 10bit monitör bulma imkanin çok düşük bu fiyata hatta imkansız dedigim gibi şahsen ben olsam bu kadar para yerine gider 170 180hz alırım para cepte kalırHocam birde yuksek hz dede 10 bit kalan monitör bildiğiniz varmı iyi fiyatina bakmak için birde monitor kullandığınız genel olarak nasıl ben fps ve hikaye oyunları oynuyorum fakat genel olarak günüm lol valorant vs oynayarak geçiyor iyi mi? düşününce şimdi o kadar para verip 10 bit ve flickrr free kullanamamsk garip geliyor