Neler Yeni

Mavi Ekran Vgk.sys mavi ekran hatası nasıl düzeltilir?

8-BIT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
MUSTAFA CEM AVCI
Vgk.sys sebepli valorant vanguard mavi ekran hatasıymış bu. Laptopda hiç bir şekilde hiç bir tuşa basamıyorum veya kapatamıyorum şarjı bitene kadar beklemem mi lazım her seferinde? Eğer bu çözülemeyeccek bişeyse hiç istemeyerek Valorantı silcem (vanguardı silince Valorant açılmıyor)
1000011087.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows 11 pro

zyraxone

80+
Laptop kapatma tuşuna uzun basılı tut. Kapat ve tekrar aç

Bu işin cıvkı çıktı her güncellemede vanguard sistemin stabilitesini bozuyor. Ve vanguard yüklüyken bilgisayarım daha yavaş açılıyor. (İyi bir sisteme sahip olmama rağmen)

Ben bu yüzden sildim kurtuldum

Zaten Çin virüsü gibi program. Faceitte kernel seviyesinde çalısan acye sahip ama kapatıp tekrar açılabilir ama Vanguard denen tenekede bu işe yaramıyor. Hileleride engelleyemiyor adam akıllı

8-BIT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
MUSTAFA CEM AVCI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptop kapatma tuşuna uzun basılı tut. Kapat ve tekrar aç

Bu işin cıvkı çıktı her güncellemede vanguard sistemin stabilitesini bozuyor. Ve vanguard yüklüyken bilgisayarım daha yavaş açılıyor. (İyi bir sisteme sahip olmama rağmen)

Ben bu yüzden sildim kurtuldum

Zaten Çin virüsü gibi program. Faceitte kernel seviyesinde çalısan acye sahip ama kapatıp tekrar açılabilir ama Vanguard denen tenekede bu işe yaramıyor. Hileleride engelleyemiyor adam akıllı
Çok teşekkür ederim bir sürü forum sitesine yazdım cevap vermiyolardı Allah razı olsun sonunda biri yazdı

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,196
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
******** Riot`u.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,671
Üyeler
162,851
Son üye
vPhoenix
Top Bottom