Vicdan azabı çekiyorum ve suçluyum

Bu hikaye bir yerden tanıdık geldi...

Anlattıklarını okuyunca bir an kendimi gördüm; ama aramızdaki en büyük fark, senin o yumruğu atmandı.
şarkıyı dinleyip geldim gerçekten çok geçmiş olsun hocam bazen bazı şeyler insanların yanına kalıyor ben o yumruğu atmasaydım geceleri uyuyamazdım

şarkıyı dinleyip geldim gerçekten çok geçmiş olsun hocam bazen bazı şeyler insanların yanına kalıyor ben o yumruğu atmasaydım geceleri uyuyamazdım
Ben de o yumruğu atmayı isterdim de çocukluk arkadaşımdı kardeşim gibiydi kıyamadım, artık konuşmuyorum

okulda vals seçimleri oluyordu ben sevdiğim kızı hoca üzerinden davet ettim kız kabul etmedi. sonrasında hocamız kendi kendine ismet adlı arkadaşımı seçmiş. ismet benim yakın arkadaşım ve bu kızı deliler gibi sevdiğimi biliyor yemekte yanıma gelip “özürdilerim hakkını helal et” gibi şeyleri onlarca kez dedi. ben ise “sıkıntı yok kardeşim en azından tanıdığım, güvendiğim biri yapsın” dedim. bundan 1 hafta sonra okuldan eve gelirken saçma sapan bi itiraf sayfası açılmış istek atmıştı ben kabul etmedim. ama içerisinde paylaşılan bir hikayeyi arkadaşım bana attı ismet Ayşeyi kapmış ismet ile Ayşe çok yakışıyorlar gibi (Ayşe burada benim sene başından beri aşkından öldüğüm ,rüyalarıma giren kız ismet ise benim sene başından beri çok yakın olmasakta aynı masada yemek yiyip kanka dediğim adamdır.) hikayeyi bana paylaşan arkadaşım dedi bu hikaye hakkında bilgin varmı ismet ile konuşacak mısın dedi. ben hemen ismeti aradım ve böyle bir hikaye var bilgin varmı dedim. var dedi. cevap ver olmadığını söyle dedim. hayır, vermiyorum dedi. benim elim ayağım titriyor o arada çocuğa bana vals’e girerken verdiğin güveni tekrar verebilecek misin dedim. garanti veremem dedi. aşıkmısın dedim şuan bişey yok dedi. arkadaşlarımın yanındayım beni hiç böyle görmediklerini söylediler. ertesi gün okulda konuştuk (10 kişi arkadaşları üzerime yürüdü biz 2 kişiydik.) ve bana “kız seni sevmiyor yapabileceğin hiç bir şey yok” dediler. dedimki “sen benim arkadaşımdın aynı masada yemek yedik sana özelimi açtım yaptığın şerefsizlik değil mi ” evet kabul ediyorum dedi. ben o ortamdan hemen sıvıştım ve 2 ders sonra arkadaşlarla sınıfa çağırdık. gelmedi koridorda arkadaşlarıyla bekliyormuş. yanına gittim bak kardeşim sen benim arkadaşımdın niye böyle yapıyorsun ben serseri değilim bir kızı beğendim diye her arkadaşı ile kavga mı edeyim bunu başkası yapsa sokaktan geçen bir çocuk yapsa isterse sevgili olsunlar kız zaten beni sevmiyor ama sen bana bunun hakkında söz verdin ve sen benim arkadaşımdın senin bunu yapmana izin veremem dedim. umrumda değil dedi. keşke yapmasaydım o anki sinirle ve arkadaşlarımın vur hadi gibi gaza getirmesi ile vurdum. ağzı gözü şişti. ben 2 gün uzaklaştırma aldım. hakettim. keşke o saçma erkekliği yapmasaydım tüm ailevi ilişkilerim darmadağın oldu. genelde kavgacı biri değilim ama bu hareketim beni serseri durumuna düşürdü. ben gerçekten çok vicdan azabı çekiyorum. o bunu haketmemişti yaptığı kötüydü ama konuşarak halledebilirdik. arkadaşlar gerçekten bir kavganın kazananı olmuyormuş. ben yaptım salakların gazına geldim siz gelmeyin.
ya güzel kardeşim yaşın küçük belli ki. Anlattığın o kadar boş beleş yaşanacak bir olay ki. Ailene git böyle böyle tutamadım yaptım saçmalık dikkat ederim. Arkadaşı da kızı da s*kt*r et devam et. Bak şöyle 1 dk acaba diye düşünme bile. Tonla kız var, tonla arkadaş olacak insan var. Olum adam mı öldürdün, birini sakat mı bıraktın veya birinin geleceğini mi söndürdün neyin vicdan azabı bu. İsmet de ******** ve hak etmiş. Düşündükçe saçma sapan psikolojie girersin ve emin ol gram gerek yok.

ya güzel kardeşim yaşın küçük belli ki. Anlattığın o kadar boş beleş yaşanacak bir olay ki. Ailene git böyle böyle tutamadım yaptım saçmalık dikkat ederim. Arkadaşı da kızı da s*kt*r et devam et. Bak şöyle 1 dk acaba diye düşünme bile. Tonla kız var, tonla arkadaş olacak insan var. Olum adam mı öldürdün, birini sakat mı bıraktın veya birinin geleceğini mi söndürdün neyin vicdan azabı bu. İsmet de ******** ve hak etmiş. Düşündükçe saçma sapan psikolojie girersin ve emin ol gram gerek yok.
sağolasın hocam kendimi daha iyi hissediyorum sayenizde

Hocam dostu kankayı bırakın dost diye bir şey yok geçici arkadaşlık vardır.ben lise 3 e gelince anladım bunu şuanda 3-4 samimi (arkadaş) dost filan deİl ve genellikle yalnızım oyun oynarken bile yalnızım.canım sıkılıyor ama ortamın kalitesi düşük olunca yapacak bir şey gelmiyor yalnızlıktan başka.ismet sizi çok gıcık etmiş bas baya belli yumruk atmanız ise yaniii kendi meseleniz kız arkadaşı için birisiyle kavga etmek bana kalırsa gereksiz kız arkadaşı edinmekte bana kalırsa gereksiz ve zaten dinen günah diye biliyorum.bence sizde buyurun sessizliğe ve huzura yani YALNIZLIĞA 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He bu arada arkadaşınızla sakinleşince helalleşmeniz an doğrusu olacaktır hem vicdanınız da rahatlar.😊

İşte aslında gerçek arkadaş sandığınız kişiler böyle serefsiz insanlar çıkabiliyor kız işi boş iş kafana takma dersine odaklan şu ana kadar lisede sevgilisi olup mutlu olan bir insan görmedim

benle dahada muhattap olma arkadaş dedik yaptığına bak s. git falan ya
Hak etmiş orda yumruğu iyi yapmışsın pişman olma niye pişman olcan

Hocam dostu kankayı bırakın dost diye bir şey yok geçici arkadaşlık vardır.ben lise 3 e gelince anladım bunu şuanda 3-4 samimi (arkadaş) dost filan deİl ve genellikle yalnızım oyun oynarken bile yalnızım.canım sıkılıyor ama ortamın kalitesi düşük olunca yapacak bir şey gelmiyor yalnızlıktan başka.ismet sizi çok gıcık etmiş bas baya belli yumruk atmanız ise yaniii kendi meseleniz kız arkadaşı için birisiyle kavga etmek bana kalırsa gereksiz kız arkadaşı edinmekte bana kalırsa gereksiz ve zaten dinen günah diye biliyorum.bence sizde buyurun sessizliğe ve huzura yani YALNIZLIĞA 😀

He bu arada arkadaşınızla sakinleşince helalleşmeniz an doğrusu olacaktır hem vicdanınız da rahatlar.😊
Bende aynı sen gibiyim çevremde gerçek dost yok yalnızım ama mutluyum.

Geri