Bu 24 GB rtx4050
Bu 16 GB rtx 4060
Hangisini almalıyım?
Hep daha yeni bir cihazişlem olarak çok ufak daha iyi ben olsam hep victusnrercij ederdim
Bu 24 GB rtx4050
Bu 16 GB rtx 4060
Hangisini almalıyım?
Ben de o yüzden kafam karışık, 4060 loq olsa bu fiyata onu alırdım ama 4050 ile 4060 arasındaki fark çok büyük duruyorVictus 15 önerilmiyor diye biliyorum ama birinde 4050 diğerinde 4060 var
victusta ddr4 ram varmışHep daha yeni bir cihazişlem olarak çok ufak daha iyi ben olsam hep victusnrercij ederdim
Ben şuan almayı planlıyorum doğrusu, ve cidden kafam karışık, victusta 2. SSD slotu yok, ddr4 ama rtx 4060 var,Belki şu 1-2 hafta içerisinde yıl sonu kampanyaları olur biraz sabredebilirsin..
Bu 24 GB rtx4050
Bu 16 GB rtx 4060
Hangisini almalıyım?
ddr4 müydü ? dikkat etmemiştim , hem ddr4 hem victus 15 önerilmiyor.Ben şuan almayı planlıyorum doğrusu, ve cidden kafam karışık, victusta 2. SSD slotu yok, ddr4 ama rtx 4060 var,
Ben fazla ağír oyun oynamayı dusunmuyorum dogrusu,ddr4 müydü ? dikkat etmemiştim , hem ddr4 hem victus 15 önerilmiyor.
Bence sırf 4060 var diye alınmaz , ağırlıklı grafik isteyen oyun mu oynuyorsun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçeniz en fazla kaç olur ? hazır sistem hiç düşünmüyorsun değil mi
https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000068RZ7H 4050 düşünürsen buna da bir bakabilirsin , 7735hs olsa çok daha iyi olurdu. Fiyatı biraz yükselmiş
O zaman işlemcisi daha güzel 4050 laptop da alabilirsiniz , yukarıda attığım laptop işlemcisi 7535hs 7735hs olsa daha güzeldi ama örnek o var.Kafam çok karışık ve karar veremiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
Ben fazla ağír oyun oynamayı dusunmuyorum dogrusu,
Tuf'u alacağıma loq daha mantıklı geliyor, hem 24 GB ram'ı varddr4 müydü ? dikkat etmemiştim , hem ddr4 hem victus 15 önerilmiyor.
Bence sırf 4060 var diye alınmaz , ağırlıklı grafik isteyen oyun mu oynuyorsun ?
Bütçeniz en fazla kaç olur ? hazır sistem hiç düşünmüyorsun değil mi
https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000068RZ7H 4050 düşünürsen buna da bir bakabilirsin , 7735hs olsa çok daha iyi olurdu. Fiyatı biraz yükselmiş
Simülasyonları vs için iyi bir bilgisayar almak istiyorumO zaman işlemcisi daha güzel 4050 laptop da alabilirsiniz , yukarıda attığım laptop işlemcisi 7535hs 7735hs olsa daha güzeldi ama örnek o var.
Eğer genel olarak iş okul vb. işler için laptop istiyorsan oyunlar çok önemli değilse gaming laptop almayabilirsin.
Sen bilirsin , bu laptopla ilgili bir çok konu var açılan konulara bakabilirsin.Tuf'u alacağıma loq daha mantıklı geliyor, hem 24 GB ram'ı var
Simülasyonları vs için iyi bir bilgisayar almak istiyorum