Neler Yeni

İnceleme Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?

Sizce hayla Nitro 16 vs. Yerine tercih edilebilir bir laptop mu?

• Tercih Edilir

• Tercih edilmez

• Kararsızım

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Test sonuçları atılıyor da bence cihazın hangi modda olduğu, prize takılı olup olmadığı, tozlu olup olmadığı ve hava akışının da yazılması gerekli diye düşünüyorum. Ayrıca bana AMD Chipset Software kurulması da önerilmişti. Benim 7840HS 4070 Victus testi bu. Prize takılı performance modunda hava akışı çok iyi değil ve hafif-orta tozlu.
Alıntıyı görüntüle
gene throttle yemiş zaten bu testtede.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Test sonuçları atılıyor da bence cihazın hangi modda olduğu, prize takılı olup olmadığı, tozlu olup olmadığı ve hava akışının da yazılması gerekli diye düşünüyorum. Ayrıca bana AMD Chipset Software kurulması da önerilmişti. Benim 7840HS 4070 Victus testi bu. Prize takılı performance modunda hava akışı çok iyi değil ve hafif-orta tozlu.
Alıntıyı görüntüle

E tamam zaten bende bu değerleri alıyorum, 1771 single 15942 multicore aldım.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Limit var diyorsa sorun yok, her victus birbirinden farklı performans gösteriyor aynı donanımla mı diyor ?
her bilgisayarda geçerli bu ama victuslarda fark arşa çıkıyor.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Toprak
Alıntıyı görüntüle
Nerdeyse silent arkadaşinki ile aynı

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

NZXT

80+ Bronze
Hakaret etmen hiç hoş değil. Ne olursa olsun insanları asagilayamazsin
Aşağıladığım yok ısrarla anlatmama rağmen anlamıyorsa böyle söylememde bir sorun yok. Şurda 2 insanın parası boşa gitmesin diye uğraşıyorum yoksa gram umrumda olmaz böyle bir forumada girmem yani, düşünen bir kişi neyin ne olduğunu anlar zaten usta.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Zaten victus 16 bu değerleri alıyor 7840HS de 15900 civarıda ben alıyorum hadi altımda yükseltici var max fanda.
işte ben 14.6K alan arkadaşlarıda biliyorum anlayabiliyormusunuz beni ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
her bilgisayarda geçerli bu ama victuslarda fark arşa çıkıyor.

Buna katılmıyorum, zamanında çok fazla cinebench testleri olsun oyun testleri olsun benzer çeşitli donanımları karşılaşıtırdık arkadaşlarla ben R5 3600 de aynı değerleri alındığı gördüm herkeste, OC yapıyorduk aynı çekirdek hızında olanlar bile aynı puanı alıyordu. Ama zaten mantığı böyle.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Toprak
Şu anda tartışan 3 kişide aynı şeyleri söylüyor ama farkında değiller 😀

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
işte ben 14.6K alan arkadaşlarıda biliyorum anlayabiliyormusunuz beni ?

O çok düşük işte bende o kişinin laptobunun hangi durumda o testi yaptığını bilemiyorum. Belki balance moddaydı belki çok ısındı hava alamıyordu o an. Bu durumlar önemli. 200-300 puan oynayabilir belki ama 1000 - 1500 puan aynı üründe fazla.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Buna katılmıyorum, zamanında çok fazla cinebench testleri olsun oyun testleri olsun benzer çeşitli donanımları karşılaşıtırdık arkadaşlarla ben R5 3600 de aynı değerleri alındığı gördüm herkeste, OC yapıyorduk aynı çekirdek hızında olanlar bile aynı puanı alıyordu. Ama zaten mantığı böyle.
Hocam üst düzey teknoloji içerik üreticileri yalan mı söylüyor gidin izleyin her bilgisayar farklı puan alır ve aklımda farklı bitler ortaya çıktı sizin hakkınızda haberiniz olsun savunmanız çok saçmalamaya başladı.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Neyse ben burda son veriom çünkü sıkıldım artık.

Bu işin sonunda birimizin victusu patlarsa giderse artık anlatırız. Ne diyeyim yani herkes kendi gördüğüne inanıyor tabi, saygı duyarım.

Ama kendim yaptığım testi hiçe sayamam.

Top Bottom