$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
loq un ekran testivictusun ekran testi.
Ekranı kötü zaten onu söylüyoruz
Hocam bu işin çözümü bir konu açın victus kullananları davet edin herkes aynı testleri yapıp atsın olay biter,Ekranı kötü zaten onu söylüyoruz.
Hocam bu işin çözümü bir konu açın victus kullananları davet edin herkes aynı testleri yapıp atsın olay biter
Takmıyordum felan ama güldürdünüz açıkçası. Şimdi arızayamı geçtik yaniE o halde senin elindeki alette bir arıza olma ihtimali yokmu ? Ben böyle durumda derimki bunun anakartında bir şey olabilir beslemelerinde bir şey olabilir gönderirim garantiye.
İstersen herkesi getir test yaptır yine bitmez bu konu böyle düşünme zorluğu olan kişiler için, daha fazla konuşmayı gerek görmüyorum.Hocam bu işin çözümü bir konu açın victus kullananları davet edin herkes aynı testleri yapıp atsın olay biter
Takmıyordum felan ama güldürdünüz açıkçası. Şimdi arızayamı geçtik yani?. Yok bu arkadaş çöpten bulmuş bu cihazı almış evine götürmüş kullanıyor, sizin düşüncenize göre benim cihazda sorun yok her cihaz benim cihaz gibi ama sizin cihazda sorun var
?. Konuştukça batıyorsunuz bence. Mesaj atmak için mesaj atmayın o rozetin hakkını verin derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İstersen herkesi getir test yaptır yine bitmez bu konu böyle düşünme zorluğu olan kişiler için, daha fazla konuşmayı gerek görmüyorum.
hocam en baba teknolojik içerik üreticileri bile diyor bunu siz neyden bahsediyorsunuz ?Dönüp dönüp aynı yerlere geliyoruz, yoruyor. Neyse iyi tartıştık ben salıyorum.
Ama kendi yaptığım testlere güvenerek düşüncemi değiştiricek bir durum görmedim. Dediğim gibi birebir aynı donanımda bilgisayarlar aynı koşul ve şartlarda farklı performans veremez. bu şekilde herkes ayrı bir performans alır bilgisayarından kimin testine güvenicez o zaman.
Dönüp dönüp aynı yerlere geliyoruz, yoruyor. Neyse iyi tartıştık ben salıyorum.
Ama kendi yaptığım testlere güvenerek düşüncemi değiştiricek bir durum görmedim. Dediğim gibi birebir aynı donanımda bilgisayarlar aynı koşul ve şartlarda farklı performans veremez. bu şekilde herkes ayrı bir performans alır bilgisayarından kimin testine güvenicez o zaman.
Hakaret etmen hiç hoş değil. Ne olursa olsun insanları asagilayamazsinTakmıyordum felan ama güldürdünüz açıkçası. Şimdi arızayamı geçtik yani?. Yok bu arkadaş çöpten bulmuş bu cihazı almış evine götürmüş kullanıyor, sizin düşüncenize göre benim cihazda sorun yok her cihaz benim cihaz gibi ama sizin cihazda sorun var
?. Konuştukça batıyorsunuz bence. Mesaj atmak için mesaj atmayın o rozetin hakkını verin derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İstersen herkesi getir test yaptır yine bitmez bu konu böyle düşünme zorluğu olan kişiler için, daha fazla konuşmayı gerek görmüyorum.
hocam en baba teknolojik içerik üreticileri bile diyor bunu siz neyden bahsediyorsunuz ?