Neler Yeni

İnceleme Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?

Sizce hayla Nitro 16 vs. Yerine tercih edilebilir bir laptop mu?

• Tercih Edilir

• Tercih edilmez

• Kararsızım

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Toprak
Teste 60 dereceden başladım occtde çünkü ilk testi açtığımda fan ayarı yapmamıştım anlık olarakta 200wlık yük bindi ayrıca acer ve asus teknik servis olarak sms infocomm ile çalışıyor biraz araştırma ile ne kadar kötü bakım yaptıklarını bulabilirsiniz normalde düzenli olarak fanları temizliyorum zatenki anlık 200w yükte bu fırlama normal laptobun ne boşta ne oyun testlerinde bir sıcaklık sorunuda yok
Hocam oyunda olmaz zaten, o wattlari victusta çekiyor oyunda sizinle aynı derecelerde
Mesaj otomatik birleştirildi:

siz bilirsiniz bakım öneririm evet garantilerini kötü olduğunu biliyorum ama bir şey olursa üzerinize kalmasın diye söyledim eğer ki yaptıracaksanız başka yere güvenilir bir yer olsun bir problem olursa garanti direkt bozulur.

hocam 24.600 TL ye RTX 4050 li nitro 5 var :D
4050 için olabilir belki hocam ama 4060 da fiyat farkı vardı şimdi nasıl bilmiyorum.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,233
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Hocam oyunda olmaz zaten, o wattlari victusta çekiyor oyunda sizinle aynı derecelerde

4050 için olabilir belki hocam ama 4060 da fiyat farkı vardı şimdi nasıl bilmiyorum.
34 bin liraya i7 12.nesil RTX 4060 nitro 5 var hocam konusunu açmıştım.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Toprak
Zaten oyunlarda bir sıkıntısı yok victusun da, render performansı sıkıntı yaratıyor.

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay
siz bilirsiniz bakım öneririm evet garantilerini kötü olduğunu biliyorum ama bir şey olursa üzerinize kalmasın diye söyledim eğer ki yaptıracaksanız başka yere güvenilir bir yer olsun bir problem olursa garanti direkt bozulur.

hocam 24.600 TL ye RTX 4050 li nitro 5 var :D
Bir yere vermeme gerek yok kendimde bu işleri yapabiliyorum zaten laptopla fpsi kısıtlayarak oyun oynayan biriyim yüke sokmamak için yazında laptopla oynamıyorum bir bilgisayarım daha var şuanda yurttayım garanti işleri ile uğraşacak vaktimde yok yazın hem yalama olan vidası hem bakım hem ikinci bir ssd eklemeri için gönderebilirim belki

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,233
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Bir yere vermeme gerek yok kendimde bu işleri yapabiliyorum zaten laptopla fpsi kısıtlayarak oyun oynayan biriyim yüke sokmamak için yazında laptopla oynamıyorum bir bilgisayarım daha var şuanda yurttayım garanti işleri ile uğraşacak vaktimde yok yazın hem yalama olan vidası hem bakım hem ikinci bir ssd eklemeri için gönderebilirim belki
hocam locktite kullanın vidanın yerinden oynamaması için önerim yalama vida içinde çıkarma yöntemleri var vida garantiyi etkilemiyor diye biliyorum.

İndirimde hocam, bide Intele çok isinamiyorum ben :D
o size ısınır merak etmeyin oyuna girin anlarsınız :ROFLMAO:

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Toprak
hocam locktite kullanın vidanın yerinden oynamaması için önerim yalama vida içinde çıkarma yöntemleri var vida garantiyi etkilemiyor diye biliyorum.

İyi guldurudunuz valla :D

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay

vidanın yalaması dediğim ağzı bozuldu vida sapa sağlam duruyo keşke oynatabilsem

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,233
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Zaten oyunlarda bir sıkıntısı yok victusun da, render performansı sıkıntı yaratıyor.
oyunlarda var hocam % lik fps lere bakın çok kötü frametime dalgalı uzaktan görsem deniz bugün çok dalgalı derim.

vidanın yalaması dediğim ağzı bozuldu vida sapa sağlam duruyo keşke oynatabilsem
locktite dan dolayı o bana çok sıkıntı yaratıyo çünkü vida ne tarafa doğru açılıyor bazen yönleri değişiyor çünkü elektrikli tornavida vs. iş görür locktite çok sıkı yapar vidayı elle açmak zor ben zarzor tornavida ile açtım ama hafiften yalama yaptım ağzını.

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay
oyunlarda var hocam % lik fps lere bakın çok kötü frametime dalgalı uzaktan görsem deniz bugün çok dalgalı derim.

locktite dan dolayı o bana çok sıkıntı yaratıyo çünkü vida ne tarafa doğru açılıyor bazen yönleri değişiyor çünkü elektrikli tornavida vs. iş görür locktite çok sıkı yapar vidayı elle açmak zor ben zarzor tornavida ile açtım ama hafiften yalama yaptım ağzını.
vidaya yeni ağız lazım boşa dönüyor tornavida

vidaya yeni ağız lazım boşa dönüyor tornavida
elektrikli tornavida çözmez

vampirelf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet
Totalde 190 watt çekebilmesi çok iyi başarı.
Victus ve loq total 150watt üzerini görmüyor.
Tuhaf kısmı 87 watt cekip 4200de çalışıyor victus 50 watt cekip 4200de çalışıyor. ikiside aynı mhz de çalışırken performansa nasil etkisi olduğunu merak ediyorum.

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay
Ekran görüntüsü 2024-04-04 175427.png
fanlar maxken cpu stres test
Ekran görüntüsü 2024-04-04 175633.png
fanları oto moda alıp devam ettirdim testi
Ekran görüntüsü 2024-04-04 175947.png
ve power test bu sefer işlemciye 90w vermedi ekran kartına 140w verdi (fanlar max)
ilk test çok garipti bu daha doğru denilebilir
istenilen test varsa yazın müsait olunca yaparım
@Ruffian @PoeNk @vampirelf

Totalde 190 watt çekebilmesi çok iyi başarı.
Victus ve loq total 150watt üzerini görmüyor.
Tuhaf kısmı 87 watt cekip 4200de çalışıyor victus 50 watt cekip 4200de çalışıyor. ikiside aynı mhz de çalışırken performansa nasil etkisi olduğunu merak ediyorum.
60wdan sonra performansa çok çok ufak etkisi var ondan etkilemez

vampirelf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet
hocam power testi herşeyi performans moda alıp yapabilirsen en ust performansda ne cekiyor daimi olarak onu metak ediyoruz.
yukarıdaki sekilde hem cpu hem gpuyu. gosteten ve ikisine yük veren power testi yaparsan seviniriz.
victuslar ekrana 120 watt verip islemciye 50 veriyor en fazla 65w bile görmüyor yani.
Ama ısınmıyor dogal olarak 90 derece bile olmuyor hiç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,471
Üyeler
167,981
Son üye
ankayyilkan
Top Bottom