Neler Yeni

İnceleme Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?

Sizce hayla Nitro 16 vs. Yerine tercih edilebilir bir laptop mu?

• Tercih Edilir

• Tercih edilmez

• Kararsızım

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

vampirelf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet
bakıyorum ama sadece cpu tarafını atmış hem cpu hem gpu aynı anda varmı benim attığım gibi atın görsün millet diyorum ama atabilen yok sorun orda zaten bakın örnek ekran görüntüsü:

1.jpg

Son düzenleme:

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
bakıyorum ama sadece cpu tarafını atmış hem cpu hem gpu aynı anda varmı benim attığım gibi atın görsün millet diyorum.
@Equa rüyasında attı sanırım testi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

senin gözler kör ermiş belli.

hwinfoya bak diyorum 2 saattir bak bakalım hwinfo da kimin değerleri var AAAAA RTX 4060'IN DEĞERLERİ.

Ekler

• resim_2024-05-10_162835439.png
    resim_2024-05-10_162835439.png
    166.3 KB · Hit: 20

vampirelf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet
elinizce Acer yoksa neyini savunuyorsunuz kullanmadığınız cihazın.. varsa bir zahmet atın 10 dk boyunca çektiği bir test ortalık şenlensi.

buda 100 wattan sonra GPU nun fazla watt çekmesinin şov olduğunu anlatan video yani 110 watt yeterde artar victusa Acer versin 140 watt karta boşu boşuna ömrünü yer başkada bi işe yaramaz:

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay
cpu 90watt olan görüntüde gpu yok hocam birlikte ne cekiyor o önemli.
yani oyunda zaten 54 watt cpu icin yeterli Amd söylüyor bunu. gpu icinde zaten 110 w yetiyor sonrasi %1 fps etki ediyor anca. çokta cihazi kasmaya gerek yok fazla watt verip
87.6w olan fotoda altta gpu gücüde yazıyor max 117w anlık 106w şeklinde

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
elinizce Acer yoksa neyini savunuyorsunuz kullanmadığınız cihazın.. varsa bir zahmet atın 10 dk boyunca çektiği bir test ortalık şenlensi.

buda 100 wattan sonra GPU nun fazla watt çekmesinin şov olduğunu anlatan video yani 110 watt yeterde artar victusa Acer versin 140 watt karta boşu boşuna ömrünü yer başkada bi işe yaramaz:

lan arkadaş seni daha ne kadar rezil etmemizi istiyorsun ? fark yaratıyor mu? evet daha ne konuşuyorsun sen? reiz rüsva oldun hayla konuşuyorsun senin amacın nedir? aha adamda var ondan testleri alıyoruz direkt senin kadar boş bir adam görmedim.

madem öyle hadi çeksin bakalım victus? madem boş fazla bir fark yok çeksin de görelim.

şu heriften farkın yok.

Ekler

• images.jpg
    images.jpg
    9.3 KB · Hit: 20

NZXT

80+ Bronze

140 W çeken cihaz nasıl ömründen yiyecek :D ?. Bu yorumdan sonra sizinle iletişimi kesiyorum bu kadar bilgisiz olmanızıda beklemezdim açıkçası. Acer Nitro 5 3070 Ti R7 6800H kullanıyorum 4060 Victusun testlerde içinden geçtiğini söyleyebilirim :D.

vampirelf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet
87.6w olan fotoda altta gpu gücüde yazıyor max 117w anlık 106w şeklinde
O görüntüde süre yok hocam yukarıdaki gibi bi görüntü lazım 4. ve 10. dakikada hala 120 +80 watt çektiğini gösteren ve bunu 90 derece olmadan yaptığını gösteren görüntü istenen bu çok basit bir test ama yapan yok.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
140 W çeken cihaz nasıl ömründen yiyecek :D ?. Bu yorumdan sonra sizinle iletişimi kesiyorum bu kadar bilgisiz olmanızıda beklemezdim açıkçası. Acer Nitro 5 3070 Ti R7 6800H kullanıyorum 4060 Victusun testlerde içinden geçtiğini söyleyebilirim :D.
hocam o cihazı almayı düşünüyorum tüm testlerinizi bana atarmısınız :D

O görüntüde süre yok hocam yukarıdaki gibi bi görüntü lazım 4. ve 10. dakikada hala 120 +80 watt çektiğini gösteren ve bunu 90 derece olmadan yaptığını gösteren görüntü istenen bu çok basit bir test ama yapan yok.
lan ne dönek adamsın vallahi şu adamdan farkın yok.

Ekler

• images.jpg
    images.jpg
    9.3 KB · Hit: 20

NZXT

80+ Bronze
hocam o cihazı almayı düşünüyorum tüm testlerinizi bana atarmısınız :D

lan ne dönek adamsın vallahi şu adamdan farkın yok.
Boş zamanda atarım tabii ki, şu aralar yoğunum yine ama atacağım müsait zamanda.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
o RTX 3070 Ti cihaz 150 watt boru değil çok güçlü.

vampirelf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet
h
Hep laf test var mı görüntü video varmı ? zaten 3070 bir cihaz 4060 acerıda geçebilir dlss açık değilse bununda videoları var victusa özel değil..
Buraya cevap yazmaya zamanı olan 10 dk testide yapar bence çok da beklemeye gerek yok.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
h

Hep laf test var mı görüntü video varmı ? zaten 3070 bir cihaz 4060 acerıda geçebilir dlss açık değilse bununda videoları var victusa özel değil
lan onca test attık daha ne istiyorsun ne komik adamsın :ROFLMAO: ne kadar bilgisiz olduğunuda bize kanıtladığın için teşekkürler.

NZXT

80+ Bronze
h

Hep laf test var mı görüntü video varmı ? zaten 3070 bir cihaz 4060 acerıda geçebilir dlss açık değilse bununda videoları var victusa özel değil
Az zamanım olsa o testleri gözüne sokardım merak etme sen, yada en basitinden aç youtube'u 3070 ti acer nitro 5 benchmark yaz ve gör bakalım sonuçları :D.

Top Bottom