@Equa rüyasında attı sanırım testi.bakıyorum ama sadece cpu tarafını atmış hem cpu hem gpu aynı anda varmı benim attığım gibi atın görsün millet diyorum.
87.6w olan fotoda altta gpu gücüde yazıyor max 117w anlık 106w şeklindecpu 90watt olan görüntüde gpu yok hocam birlikte ne cekiyor o önemli.
yani oyunda zaten 54 watt cpu icin yeterli Amd söylüyor bunu. gpu icinde zaten 110 w yetiyor sonrasi %1 fps etki ediyor anca. çokta cihazi kasmaya gerek yok fazla watt verip
lan arkadaş seni daha ne kadar rezil etmemizi istiyorsun ? fark yaratıyor mu? evet daha ne konuşuyorsun sen? reiz rüsva oldun hayla konuşuyorsun senin amacın nedir? aha adamda var ondan testleri alıyoruz direkt senin kadar boş bir adam görmedim.elinizce Acer yoksa neyini savunuyorsunuz kullanmadığınız cihazın.. varsa bir zahmet atın 10 dk boyunca çektiği bir test ortalık şenlensi.
buda 100 wattan sonra GPU nun fazla watt çekmesinin şov olduğunu anlatan video yani 110 watt yeterde artar victusa Acer versin 140 watt karta boşu boşuna ömrünü yer başkada bi işe yaramaz:
madem öyle hadi çeksin bakalım victus? madem boş fazla bir fark yok çeksin de görelim.elinizce Acer yoksa neyini savunuyorsunuz kullanmadığınız cihazın.. varsa bir zahmet atın 10 dk boyunca çektiği bir test ortalık şenlensi.
buda 100 wattan sonra GPU nun fazla watt çekmesinin şov olduğunu anlatan video yani 110 watt yeterde artar victusa Acer versin 140 watt karta boşu boşuna ömrünü yer başkada bi işe yaramaz:
140 W çeken cihaz nasıl ömründen yiyecek ?. Bu yorumdan sonra sizinle iletişimi kesiyorum bu kadar bilgisiz olmanızıda beklemezdim açıkçası. Acer Nitro 5 3070 Ti R7 6800H kullanıyorum 4060 Victusun testlerde içinden geçtiğini söyleyebilirim .elinizce Acer yoksa neyini savunuyorsunuz kullanmadığınız cihazın.. varsa bir zahmet atın 10 dk boyunca çektiği bir test ortalık şenlensi.
O görüntüde süre yok hocam yukarıdaki gibi bi görüntü lazım 4. ve 10. dakikada hala 120 +80 watt çektiğini gösteren ve bunu 90 derece olmadan yaptığını gösteren görüntü istenen bu çok basit bir test ama yapan yok.87.6w olan fotoda altta gpu gücüde yazıyor max 117w anlık 106w şeklinde
hocam o cihazı almayı düşünüyorum tüm testlerinizi bana atarmısınız140 W çeken cihaz nasıl ömründen yiyecek ?. Bu yorumdan sonra sizinle iletişimi kesiyorum bu kadar bilgisiz olmanızıda beklemezdim açıkçası. Acer Nitro 5 3070 Ti R7 6800H kullanıyorum 4060 Victusun testlerde içinden geçtiğini söyleyebilirim .
lan ne dönek adamsın vallahi şu adamdan farkın yok.O görüntüde süre yok hocam yukarıdaki gibi bi görüntü lazım 4. ve 10. dakikada hala 120 +80 watt çektiğini gösteren ve bunu 90 derece olmadan yaptığını gösteren görüntü istenen bu çok basit bir test ama yapan yok.
Boş zamanda atarım tabii ki, şu aralar yoğunum yine ama atacağım müsait zamanda.hocam o cihazı almayı düşünüyorum tüm testlerinizi bana atarmısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
lan ne dönek adamsın vallahi şu adamdan farkın yok.
Hep laf test var mı görüntü video varmı ? zaten 3070 bir cihaz 4060 acerıda geçebilir dlss açık değilse bununda videoları var victusa özel değil..140 W çeken cihaz nasıl ömründen yiyecek ?. Bu yorumdan sonra sizinle iletişimi kesiyorum bu kadar bilgisiz olmanızıda beklemezdim açıkçası. Acer Nitro 5 3070 Ti R7 6800H kullanıyorum 4060 Victusun testlerde içinden geçtiğini söyleyebilirim .
lan onca test attık daha ne istiyorsun ne komik adamsın ne kadar bilgisiz olduğunuda bize kanıtladığın için teşekkürler.h
Hep laf test var mı görüntü video varmı ? zaten 3070 bir cihaz 4060 acerıda geçebilir dlss açık değilse bununda videoları var victusa özel değil
Az zamanım olsa o testleri gözüne sokardım merak etme sen, yada en basitinden aç youtube'u 3070 ti acer nitro 5 benchmark yaz ve gör bakalım sonuçları .h
Hep laf test var mı görüntü video varmı ? zaten 3070 bir cihaz 4060 acerıda geçebilir dlss açık değilse bununda videoları var victusa özel değil